Nincs annyi drog, hogy George Clooney visszatérjen egyik legismertebb szerepében

Nincs annyi drog, hogy George Clooney visszatérjen egyik legismertebb szerepében

A mostanában inkább rendezőként tevékenykedő sztár a Bruce Wayne szerepeiről is mesélt.

A The Flash egyik legjobb része, mikor Michael Keaton újra feltűnik Denevéremberként, amire legutóbb több, mint három évtizeddel ezelőtt volt példa, a Batman visszatérben (Batman Returns). A Villámról szóló alkotás végén viszont még George Clooney is megjelenik egy néhány másodperc erejéig, mint Bruce Wayne, de erre valószínűleg többet nem lesz alkalom. Clooney 1997-ben öltötte magára Batman jelmezét a Batman és Robinban, de ez a film annyira bugyutára és gyengére sikeredett, hogy még maga a színész is letagadná legszívesebben – feleségének például a mai napig nem engedi megnézni.

Ezeket olvastad már?

Jelenleg a The Boys in the Boat promóciójával van elfoglalva, melynek ő a rendezője, és a sajtókörút alkalmával egy kérdésre, miszerint a jövőben visszatérne-e Batmanként, csattanós választ adott. Elmondása szerint nem áll szándékában újra gumibimbót viselni.

„Nem hiszem, hogy van elég drog a világon ahhoz, hogy újra visszatérjek ebben a szerepben.”

Ezen túlmenően azzal is viccelődött, hogy csak azért tért vissza a The Flash-ben, mert azt feltételezte, hogy a rajongók már alig várják, hogy újra láthassák.

„Azt hittem, hogy olyan nagy a felhajtás, mert én is visszatérek Batmanként... és mint tudjátok volt felhajtás.

A forgatás során mondtam is, hogy 'Hol vannak a gumibimbóim?'. Erre ők: 'Megcsinálhatnánk a gumibimbók nélkül is? Erre én: 'Hát, ez nem is az én Batmanem, ugye?'”

Mindeközben Clooney kilencedik rendezése, a The Boys in the Boat című igaz történet december 25-én kerül a mozikba. Színészként pedig legközelebb a Wolves néven futó produkcióban láthatjuk majd, amelyben Brad Pitt oldalán vág neki a kalandnak.

Kövess Minket!



Gamer szótár