Szerezz meg aranyért ezt a három különleges prémium ajánlatot

Szerezz meg aranyért ezt a három különleges prémium ajánlatot

Minden csomagban egy-egy exkluzív 3D-stílus kerül reflektorfénybe, hogy kedvenc járműveid még jobban nézzenek ki.

Ezen a héten a félelmetes ShPTK-TVP 100, a fürge ELC EVEN 90 és az erős Caliban kerül reflektorfénybe. Szerezd meg ezeket az izgalmas kiegészítőket, és hagyj nyomot a csatákban! Ezek a decemberi ünnepi ajánlatok egy új lehetőséget kínálnak arra, hogy arany felhasználásával kreditbónuszt adó személyes tartalékokat és 5× XP küldetéseket szerezz bármely járműhöz.

ShPTK-TVP 100 ajánlatok

Szerezd meg a World of Tanks örökség egy darabkáját a játékban bemutatott első csehszlovák páncélvadász megvásárlásával. Az ShPTK-TVP 100 egy teljesen elforgatható toronnyal és egy X-es szintű 100 mm-es löveggel van felszerelve, amely normál PCT lövedékekkel 270 mm páncél átütésére, és lenyűgöző 2778-as percenkénti sebzésre képes. A gyors, 5,4 másodperces újratöltési idő és az 55 km/h-s végsebesség mellett ez a páncélvadász a harctéren az üss és fuss taktika gyors végrehajtására a legalkalmasabb.

Dobd fel a jármű megjelenését egy exkluzív „Az éjszaka királynője” 3D-stílussal, amely különállóan vagy egy csomag részeként is elérhető.

ELC EVEN 90 ajánlatok

Az ELC EVEN 90 háromlövetű, jó lövegsüllyedéssel rendelkező automata töltős lövege több mint egy aprócska játékszer. Gyors egymásutánban képes lövéseket leadni, majd könnyedén visszahúzódhat a tűzharcból. Karcsú felépítése és alacsony profilja nagy álcázási értéket biztosít, míg nagyfokú mozgékonysága és 70 km/h-s végsebessége azt jelenti, hogy nyom nélkül tud búvóhelyről búvóhelyre suhanni. Ez a jármű jó választás lehet aktív vagy passzív felderítéshez, és a megfelelő kezekben képes szinte láthatatlanná válni.

Caliban-ajánlatok

A Caliban egy nehéz harckocsi, amely egy kétlövetű, automata újratöltő rendszerű, nagy erejű löveggel büszkélkedhet. Bár pontosság és az újratöltési sebesség terén nem a legjobb, sebzésokozásban határozottan kiemelkedő. Normál R.RO lőszere 850 HP alfasebzést képes okozni, amelyhez 180 mm-es páncélátütés társul, míg PCT lőszere 600 HP sebzésre képes, és akár a 292 mm vastag páncélzatot is átüti. Ez a tank csak úgy ragyog a frontvonalon, 10 fokos lövegsüllyedésével pedig képes kihasználni az egyenetlen terepviszonyokat.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.