Gyönyörű színésznő keltheti életre a GTA 6 főszereplőjét

Gyönyörű színésznő keltheti életre a GTA 6 főszereplőjét

Egy apró szerep erejéig már feltűnt a GTA 5-ben is a szóban forgó színész.

A GTA 6 megjelenése még odébb van, a következő adag hivatalos információra is még valószínűleg hónapokat kell várnunk. Így az egyetlen dolog, amit a játékot várók tehetnek, hogy maguk mennek utána minden egyes apró részletnek, amit elhintett a Rockstar Games az első előzetes megjelenésekor. De sok vitát generált például már az is, hogy a trailerben látható bikinis csaj tényleg a főszereplő-e vagy sem. Szóval látható, hogy nem mindig sikerül eljutni a megoldásokig.

Most pedig ismét Luciával kapcsolatban spekulál a közösség, ugyanis néhányan úgy vélik, hogy rájöttek, ki adja a karakter hangját. Az információ megerősítését megnehezíti, hogy a Rockstar Games játékainak esetében ezt rendszerint egészen addig egyik fél sem erősíti meg, amíg meg nem jelenik a játék. Ezért felhívnánk a figyelmet rá, hogy a következők pusztán spekulációk.

Ezeket olvastad már?

Nos, a feltételezések szerint a Luciát játszó színész nem más, mint Manni L. Perez. A New York-i színész nem csak a hangjában, hanem a megjelenésében is hasonlít a karakterre, ezért egyáltalán nem tűnik rossz tippnek. Perez olyan sorozatokban játszott korábban, mint a Law & Order (Esküdt ellenségek), a Chicago PD, a The Blacklist (Feketelista) és a Jessica Jones. Továbbá korábban volt egy apró szinkronszerepe a GTA 5-ben (az IMDB szerint „bulizó 2-ként”), szóval van kapcsolata a Rockstarral.

Az alábbi felvételen látható és hallható Perez:

Szerintetek tényleg Manni L. Perez Lucia?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések