Ethan Hawk bármit megtenne, hogy bekerüljön a Star Wars franchise-ba

Ethan Hawk bármit megtenne, hogy bekerüljön a Star Wars franchise-ba

Bevallása szerint nincs olyan szerep, amit ne vállalna el, ha emiatt beválogatnák egy Star Wars filmbe.

Ethan Hawke már gyerekkora óta keményen dolgozik Hollywoodban, ennek köszönhetően pedig sokan megkedvelték és számtalan nagyszerű alkotásban is lehetőséget kapott már. Ráadásul 2022-ben a Marvel Moziverzumban is debütált, miután ő játszotta el a Moon Knightban Arthur Harrow-t. Azt egyelőre nem tudni, hogy viszontláthatjuk-e majd Hawke-ot az MCU-ban, de az biztos, hogy van egy másik Disney-franchise, amelyben mindenáron szeretne részt venni. A színész már többször hangoztatta a múltban, hogy szeretne csatlakozni a Star Warshoz. Ezen a héten pedig a TODAY műsorában és elmesélte miként álmodozik a messzi-messzi galaxisról.

„Nem jött be.” - viccelődött Hawke azzal kapcsolatban, hogy jó néhány talk show-ban elmondta már ezt a vágyát.

Ezeket olvastad már?

Hawke egy hatalmas Star Wars-fan, és először 2014-ben, a Conan O'Brien egyik műsorában próbálta meg felhívni magára a figyelmet, hogy csatlakozna a messzi-messzi galaxishoz. Az interjú során elmondta, hogy egy ideje már aktívan kampányol, mert szeretne tényleg bekerülni a franchise-ba. A sztár négy évvel később ismét folytatta a promóját O'Briennél, és elmondta, hogy szívesen játszana Jedit, gonosztevőt vagy akár wookie-t is, ha emiatt bekerülne egy Star Wars projektbe.

„Bármit megteszek ennek érdekében, amit csak akarnak.” – tette hozzá, amikor megkérdezték tőle, hogy nem lenne-e gond, ha maszkot kéne viselnie.

„Adjanak egy fénykardot, leszek rosszfiú vagy akár jófiú. Nem érdekel.

Tudom, és látom ezeket a nagyszerű embereket ezekben az alkotásokban, miközben arra gondolok, hogy én is eljátszhattam volna egy-egy szerepet. Szerintem valaki odafent nem kedvel engem... De van valami... amitől jobban érzem magam. Az, hogy azt hiszem, valami nagyon jót terveznek velem ennek ellenére.”

Kövess Minket!



Gamer szótár