Adam Driver elárulta, hogy visszatér-e még valaha a Star Wars-univerzumba

Adam Driver elárulta, hogy visszatér-e még valaha a Star Wars-univerzumba

Számíthatunk még Kylo Ren megjelenésére, vagy sem?

Adam Drivert a legújabb filmje, a Ferrari kapcsán interjúztatták a napokban, de természetesen nem maradhattak el az ikonikus Star Wars karakterével kapcsolatos kérdések sem. A színész nemrégiben vallott arról, hogy Kylo Ren története eredetileg teljesen más pályát írt volna le – erről egy korábbi cikkben bővebben foglalkoztunk –, azonban végül minden megváltozott.

Mivel Daisy Ridley – Rey – már biztos, hogy visszatér egy filmre, ami 15 évvel a Skywalker Saga befejezése után játszódik, jogosan merül fel a kérdés, hogy valamilyen módon Driver is szerepet kap-e benne. A Smartless podcast házigazdája fel is tette a kérdést, melyre azt a választ kapta, hogy „Csinálnak valamit, de nem velem. Nem csinálok többet.". Továbbá azt is megerősítette, hogy Kylo Ren története a halálával véget ért.

Azt viszont már megtanulhattuk, hogy a Star Wars-univerzumban nincs lehetetlen, tehát mi még nem vennénk örökös búcsút Drivertől, hiszen számos olyan karakter tért vissza hosszú évek után, melyekre a legkevésbé sem számítottunk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN