Áll a bál a Squid Game valóságshow körül, egy játékos szerint a Netflix szexet akart

Áll a bál a Squid Game valóságshow körül, egy játékos szerint a Netflix szexet akart

Ugyan a sorozatban volt szex, de ezt nem lehet egy valóságshowban is elvárni.

2021-ben váratlanul érte a világot a koreai Netflix-sorozat, a Squid Game. A széria egy iszonyatosan bizzarr világba kalauzolta a nézőket, ahol egy ördögi versenybe csöppentünk. A dráma, a helyzet nyers valósága és az egyedi téma a képernyőhöz szegezte a nézőket és abban az évben ez a műsor szinte minden nézettségi rekordot megdöntött. Ezek után nem csoda, hogy a YouTube tartalomgyártói meg akarták lovagolni a show sikerét és egymás után bukkantak fel a videók, amiben elkezdték rekreálni a különböző epizódokban lévő játékokat. Ezek közül talán a Mr. Beast féle változat volt a legjobb.

De persze a buliból a Netflix sem akart kimaradni, ezért ők egy teljesen reality-programot csináltak belőle. Szinte pontosan lemásoltak, mindent az alapanyagból. A résztvevőknek ugyanúgy egy csarnokban kellett aludniuk, a műsor ideje alatt nem hagyhatták el a helyszínt, majdnem minden mozdulatukat kamera vette és a játékok is ugyanazok voltak. Nyilván a halálos dolgokat persze kivették belőle, de ettől függetlenül az egész meglepően sötétre sikeredett. Pedig a készítők fel akarták dobni az egészet. Erről nemrég Roland Hannigan és Trey Putnicki beszélt egy podcast során:

“Esküszöm a Netflix azt akarta, hogy a műsorban még szexeljünk is. A fürdőszoba tele volt kondom-automatákkal, megkérdezték, hogy van-e valamilyen nemi betegségünk és céloztak rá többször is, hogy nekünk kell figyelni, mert ők nem fognak megállítani senkit.”

Az még kérdés, hogy a résztvevők emiatt jogi útra terelik-e a dolgokat. Egyáltalán nem lenne meglepő, ha tényleg így döntenének és jó eséllyel még nyerhetnek is, ha mindaz amit Roland és Trey elmondtak.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár