Turbó fokozatba kapcsol a The Witcher csapata, vadásznak a fejlesztőkre

Turbó fokozatba kapcsol a The Witcher csapata, vadásznak a fejlesztőkre

Na ezzel már azért szépen lehet haladni.

Vitathatatlan, hogy a The Witcher videojáték-sorozat a ott van a gamer-világ ikonikus alakjai között. Az Andrzej Sapkowski regényéből készült adaptációk nagyon gyorsan a legnagyobbak közé repítették a lengyel CD Projekt Red csapatát, akik azóta már a Cyberpunk 2077-el is beírták magukat a gamer-történelembe. Ettől függetlenül a cég talán legnépszerűbb és talán legjobb alkotása a Wild Hunt volt, amiben Geralt és Ciri kalandjait követhettük végig. Az egyértelmű siker után pedig a közösség már-már követelte a folytatást, a CDPR pedig nyilván nekikezdett a tervezésnek. A Project Polarisról vagyis a The Witcher 4-ről még 2023 márciusában rántották le a leplet, amiről egyelőre még csak pár dolgot tudunk.

Nemrég viszont újabb hír erősítette meg, hogy a vállalat végre tényleg komolyan veszi a dolgokat. Hiszen nemrég egy hirdetést tettek közzé, amiben fejlesztőket keresnek, hogy a készülő The Witcher játék gárdáját 150-ről 400 főre emeljék.

Ezek alapján most már tuti, hogy azért még rendesen a projekt elején vannak, de ha már több százan dolgoznak majd rajta, akkor azért várható, hogy felgyosulnak majd az események. Azt is megerősítették, hogy az új felvonás ismét egy trilógia része lesz és a sorozat mindegyik részét ki akarják adni a következő hat évben. Ennél jobb hírt így 2023 végére nem is kaphattunk volna és persze nyilván azt kívánjuk, hogy a CDPR mutassa meg, hogy kell elmesélni jól a Vaják történetét. Talán a Netflix akkor észreveszi majd, hogy mit rontottak el és lehet azt is meg lehet még menteni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár