Will Smith meghalt a Legenda vagyok első részében, a másodikban mégis visszatér!

Will Smith meghalt a Legenda vagyok első részében, a másodikban mégis visszatér!

Elkészült a forgatókönyv, amivel visszahozzák a magát feláldozó Dr. Robert Neville-t az élők sorába.

Egy ideje már tudjuk, hogy folytatást kaphat a nálunk 2008-ban megjelent Legenda vagyok című posztapokaliptikus sci-fi horrorfilm. Ahogyan azt is hallottuk már, hogy az írók szeretnék visszahozni Will Smith-t is. De most már minden kétséget kizáróan kijelenthetjük, hogy ez be fog következni, ugyanis a színész megerősítette, hogy Micheal B. Jordan mellett ő is szerepelni fog a folytatásában. Smith a szaúd-arábiai Red Sea International Film Festival során beszélt a második részről, és még azt is elárulta, hogy a film forgatókönyvét éppen ma futják majd át.

„Holnap lesz egy megbeszélésem Michael B. Jordannal. Befutott a forgatókönyv... de lehet túl sokat mondtam már. [...] A DVD verziós történetet folytatjuk, ahol a karakterem életben maradt. Többet nem mondhatok, de Michael B. Jordan is benne van, megcsináljuk.”

Ezeket olvastad már?

Smith szerint tehát azért lehetséges a karakterének visszatérése, mert a mozis helyett a DVD-s verziót folytatják majd. A Legenda vagyok története röviden arról szól, hogy Dr. Robert Neville (Will Smith) az egyik utolsó ember a Földön, miután a rák ellenszeréről kiderül, hogy az egy veszedelmes vírus. A járvány éjszakánként előbújó áldozatai a mutánsok, akik nem bírják a napfényt és a fertőzés miatt vérszomjas vadállatok szintjére fejlődtek vissza. Azonban a mozis változat végén, amikor Will Smith karaktere beszorul egy rakás mutáns közé, akkor feláldozza magát egy robbanással, hogy megmentsen két másik túlélőt és így megvédje a vírus lehetséges gyógymódját.

A DVD-s változatban ehhez képest annyi a különbség, hogy nincs robbanás, mert Smith karaktere felfedezi, hogy mégsem annyira agyatlanok a mutánsok és csak azért keresték őt, mert vissza akarták szerezni a Neville által kísérletekhez használt nőstény egyedet. Ennek köszönhetően mindenki békésen távozik a helyszínről, vagyis nem csak a potenciális gyógyszer ússza meg a finálét, hanem Smith karaktere is életben marad. Annak idején azért nem így lett vége a mozis kiadásnak, mert a tesztközönségnek nem tetszett – hiába ez lett volna a könyvhű befejezés. A folytatás azonban nem közvetlen innen indulhat, hanem évtizedekkel később játszódik majd a hírek szerint.

Nektek bejön ez a csavar vagy inkább hagyni kellett volna a filmet úgy, ahogy volt?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN