A Deadpool 3 új spoileres forgatási képei egy őrült sztorit sejtetnek

A Deadpool 3 új spoileres forgatási képei egy őrült sztorit sejtetnek

Nem igazán tudják titokban tartani az információkat a film kapcsán a készítők, de lehet, hogy nem is akarják.

A sztrájkot követően lázas munka folyik Hollywoodban, hogy a kiesett időt valamilyen formában pótolni tudják. Legalábbis a Deadpool 3 esetében nagyszerűen haladnak a forgatások a szünet után. Egy dolognak viszont nem örülhetnek a Marvel Studiosnál, hiszen a lesifotósok is örömmel lendültek ismét munkába, és rengeteg képet készítenek a munkálatokról. Ezek között pedig akadnak olyanok is, melyek jóval több információval szolgálnak, mint kellene.

Ezeket olvastad már?

Az MCU megmentőjeként is számontartott alkotás 2024. július 26-án debütál a mozikban, de már most kiderült néhány érdekesség a történetet illetően. Kezdjük azzal, hogy a napokban napvilágot látott fotóknak köszönhetően megtudtuk kik csatlakoznak a veterán X-Menek közül a produkcióhoz.

Az újonnan megjelent képeken azonban már Red Skull autója is feltűnik, melyet az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger) című filmben csodálhattunk meg. Maga a jármű azonban úgy tűnik, hogy a Robert Downey Jr. által fémjelzett Vasember-filmekben bemutatott dizájnt kapta meg, ami egy utalás is lehet arra arra, hogy a későbbiekben még több jelentős cameót láthatunk. Egyértelmű viszont, hogy ez csak egy módosított változata Red Skull autójának.

Az első Amerika Kapitány-film óta Vörös Koponya Vormirban ragadt, miután a kozmikus kocka odaröpítette, ahogy az a Bosszúállók: Végtelen háborúból kiderült. A karakter bőrébe eredetileg Hugo Weaving bújt, később azonban a The Walking Dead sztárja, Ross Marquand játszhatta el.

A másik dolog, hogy a Disney+-os sorozatban, a Moon Knightban ( Oscar Isaac) látott furgon szintén feltűnik a forgatási képeken. Hasonlóan az előző karakterhez, Moon Knight vagy az őt alakító színész sincs ott a forgatáson, legalábbis a képeken egyelőre nem szerepel. Közben pedig nem árt azt sem felidézni, hogy korábban Isaac benne volt az X-Men: Apokalipszisben (X-Men: Apocalypse). Ezért tehát simán megeshet, hogy egy cameo erejéig még ő is tiszteletét teszi Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett a vásznon.

Lassan már könnyebb lesz összefoglalni azt, hogy kik nem szerepelhetnek a filmben, mindenesetre a hype egyre nagyobb a film körül, mert valószínűleg egy minden eddiginél őrültebb produkcióra van kilátás.

Kövess Minket!



Gamer szótár