Izzasztóan izgalmasnak ígérkezik a Jurassic Park Survival  a trailer alapján

Izzasztóan izgalmasnak ígérkezik a Jurassic Park Survival a trailer alapján

Itt az ideje, hogy ismét visszatérjünk a dinók szigetére.

Jó pár izgalmas történés köthető az idei The Game Awards eseményhez – mint például a Marvel's Blade bejelentése, vagy Christopher Judge beszólása –, így van mit megemészteni a napokban, és felkészülni arra, hogy pontosan mi is vár ránk. Hatalmas örömünkre egy új Jurassic Park játék is bejelentésre került, melynek története az 1993-as film eseményei utáni napon kezdődik, és a dinóktól hemzsegő szigeten játszódik.

A Jurassic Park Survival egy egyszemélyes akció-kalandjáték, mely PC-n, Xbox Series X/S-en, és PlayStation 5-ön lesz elérhető. Az előzetes sokkolóan realisztikus, aminek alapján egy hamisíthatatlan túlélő horrora számíthatunk, ahol ezúttal a különböző dinoszauruszok jelentik a veszélyt.

„Izgalmas találkozásokon keresztül tapasztalhatja meg a dinoszauruszok csodáját és veszélyét, mindegyiknek megvan a maga sajátos és alkalmazkodó viselkedése, amelyet John Hammond látomása kelt életre.” – mondják a fejlesztők.

Megjelenési dátumot sajnos ehhez sem kaptunk, de a munkálatok láthatóan előrehaladott állapotban vannak, a fejlesztőcsapat pedig azon dolgozik, hogy minél jobb produktumot adjanak ki a kezükből minél hamarabbi határidővel. Csinálják csak nyugodtan, mi itt leszünk, és amint megjelenik, ismételten belevetjük magunkat a Jurassic Park lenyűgöző világába.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések