Elkészült a formabontó német nehéz tank HD modellje

Elkészült a formabontó német nehéz tank HD modellje

Képzeljetek el egy olyan Leopard harckocsi, amit nehéz tank páncélzattal láttak el.

A szupertesztereket eredetileg a Wargaming által kiválasztott, RU felhasználói fiókkal rendelkező játékosok egy csoportja alkotta, azonban az elmúlt években a szuperteszt az európai szerverre költözött. Lényege, hogy a kiválasztott játékosok első kézből próbálhassák ki a World of Tanks újdonságait, ami az új prémium tankoktól a normál tankfejlesztési ágakon át a térképekig gyakorlatilag mindent lefed. A nagyközönség számára egy-két kiszivárogtatott hírmorzsa jut, amik közül néhányat végül talán implementálnak is a játékba, de általában sokkal több mindent próbálnak ki itt, mint ami ténylegesen eljut hozzánk.

PROJEKT KPZ. 07P(E)

A Wargaming ezúttal egy olyan koncepciót mutatott be, amit legegyszerűbben úgy lehetne jellemezni, hogy ez egy nehéz tank bőrbe bújtatott Leopard. A jármű főfegyverzete egy 120 milliméter löveg, ami átlagos 420 sebzés kiosztására képes. Átlagos átütési értéke alap lövedékkel 260 mm, speciális lőszerrel pedig 325 mm. Célzási ideje 1,7 másodperc, szórása 100 méteren 0,33 és újratöltési ideje 12 másodperc. A látótávolsága pedig 410 méter.

A többi német nehéz tankhoz képest relatíve vékony páncélzattal rendelkezik. A torony szemből 190 milliméter vastag, a teste pedig 140 milliméter vastag páncélzattal rendelkezik. Cserébe relatíve jó mozgékonysággal rendelkezik, hiszen eléri az 50 km/h végsebességet, fajlagos teljesítménye pedig 16,8 LE/t. A harckocsi összességében egy remek koncepció, ami végre egy új játékstílust enged majd meg német nehéz tankok kedvelői számára.

HD modellen a harckocsi

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.