Kihívta a Disney-t egy Star Wars filmmel a John Wick rendezője

Kihívta a Disney-t egy Star Wars filmmel a John Wick rendezője

A Skywalker-saga véget ért, jöhet a pörgős és akcióval dúsított Star Wars-korszak?

Vannak hosszú életű filmes franchise-ok, és van a Star Wars. George Lucas örökre megváltoztatta a filmes világot az Egy új remény című alkotásával, és azóta mozilátogatók egész generációi nőttek fel a messzi-messzi galaxisban elmerülve. Most viszont, hogy végre véget ért a Skywalker-saga, sokan alig várják, hogy mit tartogat ez az univerzum és milyen következő Star Wars-filmek jönnek a nagyvászonra, miközben a franchise a Disney+ előfizetéssel elérhető élőszereplős sorozatoknak köszönhetően tovább bővül. Egyesek szerint azonban nem jó az irány, amit a stúdió belőtt magának. Éppen ezért lehet egy nagyszerű hír az, hogy a John Wicket jegyző Chad Stahelski is szeretne egy Star Wars-filmet készíteni.

Ezeket olvastad már?

A Lucasfilm ugyebár nemrég bejelentette, hogy egy új Star Wars trilógiát tervez, méghozzá olyan filmekkel, amelyek az idővonal különböző pontjain játszódnak. Úgy tűnik, hogy a jövőbeni nagyvásznas produkciók esetén merész narratív fordulatokra kell építenie a stúdiónak anélkül, hogy aggódnunk kellene a franchise általános kánonja miatt. De vajon a Lucasfilmnek tényleg fel kéne vennie a John Wicket megálmodó Chad Stahelskit? A rendezőt nagyon is érdekli a dolog, sőt gyakorlatilag incselkedik a Disneyvel egy új interjúban:

„Star Wars-párti vagyok, az első Star Wars megváltoztatta az életemet. Talán egyszer majd, ha meghallgatsz, Disney... Megpróbálkoznék vele. Kihívom őket, mert érdekel, hogy a Disney életben maradna-e utánam.”

Stahelski hihetlenül sikeressé tette a John Wick szériát, ezért alighanem a Star Wars-rajongók is csak profitálhatnának belőle, ha a kamerák mögé állhatna és összehozhatna egy saját projektet a messzi-messzi galaxisban. Elképzelhető, hogy az ő szemlélete és az általa preferált izgalmas akciójelenetek nagyon szórakoztatóvá tennék a filmet, elég csak arra gondolni, hogy a fegyverek helyett fénykardok és sugárvetőkkel lenne tele a produkció.

Kövess Minket!



Gamer szótár