Közel 100 milliót tett zsebre 16 évesen, FIFA-pontokat venne belőle a darts vb sztárja

Közel 100 milliót tett zsebre 16 évesen, FIFA-pontokat venne belőle a darts vb sztárja

Hát ez is egy cél. 

Számomra ismeretlen a darts, mint sportág világa. Leskisson kollégánk és egyben jóbarátom szokta néha mutogatni a meccseket, de sosem fogott meg. Ettől függetlenül a pár napja véget ért vb új, mindössze 16 éves sztárjának híre és teljesítménye még hozzám is eljutott, ahogy az is, hogy a vb ezüstérmes Luke Littler mire költené 200 ezer fontos nyereményét.

Az alig 16 éves srác frissen robbant be a nagyok közé és rögtön döntőig is repült élete első PDC darts világbajnokságán, a felnőttek között. A döntőben ugyan 4-7-re kikapott Luke Humphriestől, így is őrült teljesítményt nyújtott, azonnal a sportág új sztárja lett, aki előtt fényes jövő és még annál is fényesebb pénzhalom állhat. Frissen megszerzett második helyével például körülbelül 88 millió forintnak megfelelő angol fontot nyert, a Telegraph-nak azt is elárulta mire költene legszívesebben.

Állítása szerint egy új kocsi, egy új kabát, na meg persze néhány FIFA-pont a legnagyobb vágya jelenleg, hiszen nem csak ő, de barátnője is őrült FIFA rajongó. Az internet egyik felét persze kiakasztotta a válasz, de mindannyian voltunk fiatalok, mindannyiunknak voltak olyan célja, amik így utólag visszanézve már nevetségesek. A profi darts 16 éves új sztárja FIFA-pontokra vágyik, még akkor is ha 200 ezer fontos nyereményéből kis túlzással bármilyen álmát megvalósíthatná.

Jusson tehát eszetekbe, ha legközelebb fifáztok lehet, hogy Luke Littler ver éppen laposra.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.