Ki nem találnád melyik The Last of Us szereplő kaphat spin-off sorozatot

Ki nem találnád melyik The Last of Us szereplő kaphat spin-off sorozatot

Még jobban megismerhetnénk az első évad legmegosztóbb epizódjának két főszereplőjét.

2023 év elején a sorozat tarolt, most hétvégén pedig nyolc kategóriában is Emmy-díjat nyert az HBO HBO The Last of Us videójáték-adaptációja, de egy további érdekesség is felkeltette a rajongók figyelmét.

Ezeket olvastad már?

Az egyik díjat Nick Offerman – a legjobb mellékszereplőként nyújtott alakítása miatt – kapta meg, aki a sorozat egyik legmeghatóbb epizódjában játszotta Billt, a díj átvétele után pedig a Deadline-nak beszélt egy esetleges előzménysorozaton alapuló spin-offról. Az új széria Billre és Frankre koncentrálna, akiket a The Last of Us első évadának a harmadik epizódjában ismerhetett meg a nagyérdemű, és amely széles körben megosztotta a nézőket. Egyesek szerint remekül illeszkedett a sztoriba, míg mások szerint semmi szükség nem volt a románcuk alapos bemutatására.

Mindenesetre a hírportálnak egy lehetséges spin-offról (vagy előzményfilmről) mesélt az interjú során:

„Ó, nagyszerű kérdés, de olyasvalakit kellene megkérdeznem, akinek magasabb a fizetése, mint nekem.

Az biztos, hogy az ötletet már bedobták. Azt hiszem, egy egész előzménysorozatról volt szó, ami a két karakter életét mutatná be, mielőtt találkoztak volna egymással. Lehetne belőle musical is. Nem vagyunk híján az ötleteknek. Meglátjuk, hogy Craig és Neil mit talál ki.”

Ezután kihangsúlyozta, hogy szívesen belebújna újra a karakter bőrébe, majd viccelődve arról beszélt, hogy milyen szerencsés volt, hogy egyáltalán megkapta a szerepet. Egyébként, ha megnézzük milyen sokan imádták a videójáték alapján készült sorozat első évadát, miközben úton van már a folytatás, akkor alighanem szinte boritékolható Bill visszatérése is a képernyőre.

Kövess Minket!