Véget ért a The Mandalorian sorozat, de nem kell félni

Véget ért a The Mandalorian sorozat, de nem kell félni

Persze a főszereplők nem búcsúznak, megújult formában térnek vissza!

Nagyon vártam anno az új Star Wars trilógiát és bár az Ébredő erő nem vett lett le a lábamról, azért bizakodva vártam a jövőt és a következő filmeket. De ami az új trilógia bevezetője után jött... a mai napig kiráz a hideg és nem is szeretnék beszélni róla. George Lucas előzménytrilógiájába is bőven bele tudok kötni, de amit a Disney művelt, arra nincsenek szavak. Éppen ezért féltem aztán nagyon a Disney+-os sorozatoktól, amikben aztán pozitívan kellett csalódnom. A The Mandalorian egyértelműen felébresztette bennem az őrült Star Wars rajongó gyereket, az Obi-Wan és a The Book of Boba Fett tovább húzták előttem a mézesmadzagot és bár az Ahsoka szerint kicsit belerondít a képbe, az Andor megmutatta, hogy milyennek is kell lennie egy innovatív élőszereplős Star Wars shownak.

Őrült izgalommal várom már a második évadot, ahogy a The Mandalorian 4. szezonját is. Van azonban egy rossz hírünk, immár hivatalos, hogy nem lesz The Mandalorian negyedik évad!

Aggódni azért nem kell, van jó hírünk is. Grogu és Mando kalandjai ugyanis szintet léptek és sorozat helyett filmként folytatódnak (és valószínűleg érnek véget). A Disney frissen jelentette be, hogy az egyelőre The Mandalorian & Grogu névre hallgató produkció új fejezetet nyit a két karakter történetében és a TV-képernyők helyett a mozivásznakra költözik. Sok mindent persze nem tudni a filmről, de az biztos, hogy Jon Favreau rendezi és látja el a produceri feladatokat, utóbbi szerepre pedig becsatlakozik mellé Kathleen Kennedy is.

„Imádom azt a világot és azokat a sztorikat bővíteni, amiket George Lucas megálmodott. A lehetőség, hogy mozivászonra vigyem Grogut és Mandót, rendkívül izgalmas." - mondta szűkszavúan Favreau.

Az új Star Wars filmek közül a The Mandalorian & Grogu lesz az első ami mozikba kerül, ám egyelőre nem tudni mikor-

Kövess Minket!



Gamer szótár