Roham: Játssz A bíborvörös pegazus szezonjával

Roham: Játssz A bíborvörös pegazus szezonjával

Visszatért ez az erősen versengő szellemű, rangalapú, tüzérség nélküli 7v7 játékmód A bíborvörös pegazus szezonjával. 

Folytatódik A pegazus éve a Roham módban! Visszatért ez az erősen versengő szellemű, rangalapú, tüzérség nélküli 7v7 játékmód A bíborvörös pegazus szezonjával. Izgalmas játékélmény és busás jutalmak várnak rád! Számos újdonsággal is találkozhatsz. Nézd meg őket:

  • A Roham-bolt: Minden egyes új ranggal az áruk egy új szintjéhez is hozzáférhetsz, amelyeket kötvényekért vásárolhatsz meg. A magas rangú áruk közé tartoznak többek közt a ritka járművek, mint amilyen a 114 SP2, a Kampfpanzer 50 t és a Concept 1B.
  • További pályák: Bekerült a kínálatba az Oyster Bay, a Studzianki és az Outpost!
  • Még több Roham-specifikus módosító: Extra pontosság mindenkinek! A közelségi felderítési hatótávolságot lefeleztük, és módosult a felderítettség alapideje.
  • A Hurricane: Ebben a szezonban lehetőséged lesz annyi pegazusszínt összegyűjteni, amennyi szükséges, hogy az év végén megszerezd ezt a magasztos harckocsit az éves jutalmakból.

A Roham-bolt

A Roham képernyőről elérhető Roham-bolt értékes, kötvényekért megvásárolható tárgyakat kínál, amelyeket az egyes rangoknak megfelelő szintekre osztottunk. Amikor először elérsz egy rangot, akkor megvásárolhatóvá válik a Roham-bolt áruinak egy újabb szintje, illetve az alsóbb szinteken lévő árukra vonatkozó halmozott kedvezmények is növekednek. A rangodtól függetlenül az összes árut láthatod.

A bíborvörös pegazus szezonjában a Roham-bolt portékái közt szerepelnek többek közt az alábbiak:

  • Ritka járművek:
    • 114 SP2
    • Kampfpanzer 50 t
    • Concept 1B
    • Charlemagne
    • Skoda T 45
  • Ritka fejlesztett (kötvény) felszerelések: Fejlesztett meghajtás és Fejlesztett kompresszor
  • Ritka 3D-stílusok

 A következő szezon kezdetéig férhetsz hozzá a legmagasabb elért rangodnak megfelelő tárgyakhoz és kedvezményekhez. Így tehát érdemes lehet a szezon végeztével vásárolnod.

Éves jutalmak

Attól függően, hogy hogyan teljesítettél A pegazus évének három szezonjában, egy különleges játékbeli fizetőeszközt kapsz jutalmul, az úgynevezett pegazusszíneket (szezononként akár hatot, illetve a divíziók közt felfelé haladva minden egyes elért rangért további egyet). A begyűjtött pegazusszínek számának függvényében az egyik lenti jutalmat is bezsebeled.

A bíborvörös pegazus szezonja (azaz A pegazus évének második szezonja) során összegyűjthetsz annyi pegazusszínt (egész pontosan 12-t), amennyivel az év végén megszerezheted a Hurricane harckocsit. Ami a paramétereit illeti, ez a tank a Roham-játékosok számára már jól ismert CS-63 másolata. Ezenfelül egy lélegzetelállító 3D-stílussal és különleges legénységgel érkezik.

Harci küldetésekért járó jutalmak

A Roham módban minden héten szerencsezseton-küldetések jelennek meg, amelyeket egymás után kell teljesíteni, és kizárólag ebben a módban érhetők el. Minden egyes küldetésért értékes jutalmakat szerezhetsz, például WoT prémiumfiók-napokat, kötvényeket vagy kreditet. Sőt, ha egy adott héten mind az öt küldetést teljesíted, egy további szerencsezsetont is zsebre vághatsz. Minden további szerencsezseton automatikusan egy új jutalmat is tartogat számodra.

Változások a pályákon

A Roham pályakínálata három új, ehhez a játékmódhoz igazított helyszínnel bővül. A három pálya a kisebb módosításokon átesett Oyster Bay; a Studzianki, amelyen kibővítettük a középen található mélyedést; és az Outpost, ahol új útvonalakat alakítottunk ki a központi dombtető eléréséhez. A pályákon fontos pontokat is kijelöltünk, illetve bizonyos objektumokat elhelyeztünk, másokat pedig eltávolítottunk.

További csatamódosítók

A csak a Roham módra jellemző jelenlegi csatamódosítók – 25% többlet HP minden részt vevő járműnek és megfelezett újratöltési idő minden fogyócikkre – elérték céljukat. A játékosok bátrabban játszhatnak, több kockázatot vállalhatnak, és a szerepképességi rendszer újra-egyensúlyozása is megvalósult.

A bíborvörös pegazus szezonjában további módosítókat is bevezetünk.

  • A löveghasználat is kényelmesebb lett. A lövegek szórását egységesen 0,15 méterrel csökkentettük 100 méteren minden részt vevő jármű számára, így mindenki sokkal nagyobb eséllyel talál majd célba.
  • Átdolgoztuk a felderítési mechanikát, hogy teret engedjünk váratlanabb manővereknek és taktikai meglepetéseknek.
    • A közelségi felderítési sugarat megfeleztük (a Normál csatákhoz képest) – 25 méteres lett.
    • Az az időtartam, ameddig az ellenséges járművek felderítettnek látnak egy adott járművet, a normál játékmechanikában 3 másodpercre van állítva (szemben a Normál csatákban használt 10 másodperccel).

 A felszerelések, a legénységi készségek, a fogyócikkek, a szerepképességek és a fontos pontok a leírásukban szereplő módon mind hatással vannak arra, hogy alapesetben mennyi ideig marad felderítve egy jármű. Kizárólag az alapidőtartam változik: 10-ről 3 másodpercre.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.