Ingyen tiéd lehet az egyik legjobb Naruto-játék, de sietned kell

Ingyen tiéd lehet az egyik legjobb Naruto-játék, de sietned kell

Limitált az idő és a darabszám is, szóval nincs mire várni.

A Naruto-játékokkal már Dunát lehetne rekeszteni, ami nem meglepő, hiszen az egyik legsikeresebb anime a világon, melyből végtelen kontentet lehet kifacsarni. A sok játék között találkozhatunk pár igazán kiemelkedő alkotással, melyekre a rajongók egy része már biztosan lecsapott, de akik még nem, azoknak itt van a tökéletes alkalom, hogy behúzzák az egyik legjobb címet. A NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER 2018-ban jelent meg, és azóta nagy játékosbázissal rendelkezik. 4 fős csapatot létrehozva harcolhatunk más játékosok ellen online, hogy a ranglistán felfelé haladva kiderüljön ki a legjobb.

Na de térjünk a lényegre, hogy mégis miként lehet hozzájutni teljesen ingyen. A Bandai Namco – a játék kiadója – úgy döntött, hogy akik január 12-éig összekapcsolják a Steam-fiókjukat a Bandai Namco-fiókjukkal, azokat egy ingyenes példánnyal jutalmazzák. Fontos azonban, hogy limitált darabszámot osztanak ki, így az érkezési sorrend fog dönteni arról, hogy kik a szerencsések – ők január 15 és 19 között e-mailben fogják megkapni a kódot.

Tehát nincs mire várni, nyomás a Bandai Namco weboldala, ott hozzatok létre egy fiókot, azt pedig kapcsoljátok össze a Steametekkel. Ezután már csak figyelnetek kell, hogy kaptop-e e-mailt jövőhéten, és ezzel hozzájuttok-e a legendás NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKERhöz.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár