Így köszöntötték a Joelék a The Last of Us új színészét, aki Abbyt alakítja majd

Így köszöntötték a Joelék a The Last of Us új színészét, aki Abbyt alakítja majd

Mindenki nagyon izgatott Kaitlyn érkezését követően.

Néhány hónapja már bejárta a világsajtót az a szóbeszéd, hogy megtalálták a The Last os Us második szezonjában debütáló Abby szerepére a megfelelő színésznőt. Kaitlyn Dever neve egy ideje már gyakorlatilag eggyé vált a karakterrel, hivatalosan azonban eddig egyetlen egyszer sem erősítették meg a szerződtetését. Egészen mostanáig, az HBO által finanszírozott széria munkálatai ugyanis hamarosan elkezdődnek, ehhez mérten pedig a castingot is véglegesíteni kellett. A bejelentés szerint valóban Kaitlyn Dever játszhatha majd el a folytatásban a The Last of us Part 2-ben bemutatott szereplőt, erre a hírre pedig nem csak a sorozat sztárjai, de még a játékban a karakter hangját kölcsönző szinkronszínésznő is kitörő örömmel reagált.

Ezeket olvastad már?

Laura Bailey az elsők között volt, aki üdvözölte Kaitlyn-t a stábban:

„Hatalmas gratuláció, Kaitlyn! Annyira izgatottan várom Abby fejlődését a te előadásodban! Szólj, ha szeretnél egy edzőtársat.”

Tekintve, hogy Abby milyen komoly fizikummal rendelkezik a The Last of Us 2. részében, Dever lehet, hogy felkeresi majd Laurát.

Természetesen nem Bailey volt az egyetlen, aki köszöntötte a színésznőt a sorozatban. A Joelt alakító Pedro Pascal is tárt karokkal fogadja új kollégáját, bár ő most nem volt a szavak embere és csak egy emojival reagált a fejleményekre.

Az Ellie-t alakító Bella Ramsey is szívélyesen üdvözölte Devert:

„Üdvözöllek barátom @kaitlyndever.”

A The Last of Us egyik megalkotója, Neil Druckmann, aki egyben az HBO sorozatának producere és írója is, szintén gratulált neki X-en:

„Üdvözöllek a TLoU családban, @KaitlynDever! Izgatottan várom, hogy újra együtt dolgozhassunk veled!”

Mint utalt rá, Druckmann korábban már dolgozott a színésznővel az Uncharted 4-en, akkor Dever Cassie karakterének hangját kölcsönözte a játékban.

A sorozat társalkotói, Craig Mazin és Neil Druckmann közös nyilatkozatukban pedig a következőket mondták:

„A második évad castingja megegyezik az elsőével: olyan világszínvonalú színészeket keresünk, akik megtestesítik a forrásanyagban szereplő karakterek lelkét. Semmi sem számít többet a tehetségnél, és nagyon örülünk, hogy egy olyan elismert előadóművész, mint Kaitlyn csatlakozik Pedrohoz, Bellához és a család többi tagjához.”

A The Last of Us 2. évadáról egyelőre nem sokat tudni, de annyi már bizonyos, hogy hamarosan nekilátnak a forgatásnak. Eközben nem árt arról sem megfeledkezni, hogy az alkotás több Emmy-díjat is bezsebelt, de a Billt alakító Nick Offerman is elismerésben részesült, és még azt is elárulta, hogy saját spin-off szériát kaphat a karaktere. Egy biztos, a rajongók már alig várják, hogy folytatódjon Joel és Ellie története.

Kövess Minket!



Gamer szótár