Ritka izgalmas trailert kapott a Trónok harca alkotóinak új sci-fi sorozata

Ritka izgalmas trailert kapott a Trónok harca alkotóinak új sci-fi sorozata

A 3-test-probléma (3 Body Problem) március 21-én debütál a Netflixen.

A Trónok harca az utóbbi évtized egyik legjobb – bár a végére sokak szerint már sokat vesztett a minőségéből – és legnépszerűbb sorozata volt, ezért nem véletlen, hogy spin-offok révén ugyan, de még nem búcsúztunk el George R. R. Martin fantasy világától.

Ezeket olvastad már?

Az eredeti széria alkotói viszont most visszatértek és egy teljesen új projtektet valósítottak meg. David Benioff és D.B. Weiss, kiegészülve a True Blood forgatókönyvírójával, Alexander Woo-val, Liu Cixin sci-fi regénye alapján elkészítették a 3 Body Problem címet viselő sorozatot. Az új alkotásban Benedict Wong (Doktor Strange az őrület multiverzumában), Liam Cunningham (The Last Voyage of the Demeter) és Eiza González (Godzilla vs. Kong) játssza a főszerepet, az első kedvcsinálót belőle a jelenleg Las Vegasban zajló CES konferencián már be is mutatták.

Egy trailerben korábban már elhangzott...

„Az élet keresi az életet”

...titokzatos mondat is, amely nyomokban sejteti, hogy miről is szólhat a történet. A szinopszis szerint az emberiség rájön, hogy nincs egyedül az univerzumban. Íme a 3 Body Problem legújabb előzetese:

„1967-ben, a maoista kulturális forradalom alatt egy fiatal egyetemista lánynak, Ye Wenjiének végig kell néznie, ahogy a vörösgárdisták halálra verik édesapját, a köztiszteletben álló tudóst. Ez a trauma nemcsak Ye Wenjie életét terelte gyökeresen eltérő irányba, hanem az egész emberiség sorsát is megváltoztatta. Negyven évvel később a pekingi rendőrség felkeresi Wang Miaot, a nanokutatással foglalkozó mérnököt, hogy férkőzzön be egy tudósok alkotta, titkos társaságba, és szolgáltasson nekik értesüléseket. Ezekben a hetekben Kína-szerte több híres tudós lett öngyilkos, nem lehet tudni, miért. Wangot a nyomozás egy rejtélyes online számítógépes játékhoz vezeti el, és amikor játszani kezd, belemerül egy virtuális világba, ahol három, szabálytalan időközönként felkelő és lenyugvó nap határozza meg az élet kereteit. A három nap rapszodikus viselkedésének feltérképezése jelenti a háromtest-problémát, és ez a probléma a végső kulcs a halálesetek felderítéséhez is. Wang, ahogy előrehalad a játékban, rádöbben, fényéveken átívelő összeesküvés részévé vált, és az emberiségnek hamarosan a legsúlyosabb fenyegetéssel kell szembenéznie. Hogyan kerülheti el a Föld teljes lakossága a kipusztulást?” – áll a port.hu leírásában.

Kövess Minket!



Gamer szótár