Smolder valójában Stewie? Találkozott egymással a Family Guy és a LoL!

Smolder valójában Stewie? Találkozott egymással a Family Guy és a LoL!

Kifejezetten kreatív megoldással rukkoltak elő a Riot Games munkatársai.

A tegnapi nap berepült a PBE-re, a League of Legends hivatalos tesztszerverére Smolder, a legújabb ADC. A karakter hivatalos megjelenésére még két teljes hetet várnod kell, de ha nem idegenkedsz a még nem végleges változtatásokat tartalmazó környezettől, akkor már most kipróbálhatod éles körülmények között azt, hogy mire képes valójában a kissárkány. A tűzokádó fenevad önmagában is pusztítani képes az ellenség sorai között, de akkor indul be igazán, amikor megjelenik az anyukája a végső képesség formájában. Ha már Smolder mama. A Riot Games úgy döntött, hogy az egyik mondatát kölcsönveszi a Family Guynak, majd Smolder szájába adja a szavakat.

A legendás sorok a világ egyik legnépszerűbb animációs sorozatából származnak. Az eredeti változatban Stewie közel fél percen keresztül szólongatja a teljesen kimerült Loist, aki végül magából kikelve förmed rá gyermekére.

Nem ez az első alkalom, hogy megjelenik ez a "geg" a League of Legendsben. Az Odyssey Kayn skin egyik egyedi voice line-jában hallható az, hogy a jungler hasonló módon beszélget Rhaasttal.

Remélhetőleg a cukiságfaktor mellett sikerül majd eltalálni Smolder számait is, ugyanis kifejezetten nehéz berobbanni az alsó ösvényes metába az elmúlt években. Ez utoljára csak Zerinek sikerült, azonban Zaun szikrája egy félresikerült kísérletként is felfogható, mivel hónapokon keresztül kellett folyamatosan nerfelni, buffolni vagy épp mini-reworkölni ahhoz, hogy végre megtalálja a jelenlegi helyét... a legalsó fiókban.

Kövess Minket!



Gamer szótár