Eljött az 1.23.1-es frissítés ideje

Eljött az 1.23.1-es frissítés ideje

Ebben a frissítésben hat vadonatúj japán nehéz tank érkezik a játékba, kettős célzással és hidropneumatikus felfüggesztéssel.

Készülj fel az átdolgozott Roham mód visszatérésére is A bíborvörös pegazus szezonjával, amely a frissítés indulásával egy napon kezdődik meg. Kipróbálhatod az újraegyensúlyozott, alacsony szintű járműveket is Normál csatákban, illetve közeleg a Frontvonal negyedik epizódja is, amelyet valamivel később indítunk útjára. Vessük bele magunkat!

Bemutatjuk az új japán nehéz tankokat

Hat friss japán nehéz harckocsi várja készültségben, hogy uralma alá hajthassa a csatateret. A sokoldalú bunyósok fő jellemzője a meglehetősen döntött páncélzat és a robusztus torony. Az ág magasabb szintű tankjai két olyan mechanikával működnek, amelyek sorsdöntőek lehetnek: a kettős célzás (löveghűtés) és a hidropneumatikus felfüggesztés.

A kettős célzásnak köszönhetően az ágyútűz pontosabb lesz, ha vársz egy kicsit az újratöltés után. Egy második célzókör jelzi ezt a nagyobb pontosságot, amely a löveg lehűlésével együtt kezd működésbe lépni. Ossz ki több sebzést percenként kissé csökkentett pontossággal, vagy lőj ritkábban, de tűpontossággal.

ROHAM: A BÍBORVÖRÖS PEGAZUS SZEZONJA

Indulj el a legújabb kalandjaidra a Roham mód A bíborvörös pegazus szezonjában! Dolgozz meg az éves jutalmadért, amely a X-es szintű lengyel CS-63 közepes tank egy exkluzív verziójával is kecsegtet. Ez a különleges jutalom egy lenyűgöző 3D-stílussal, egyedi legénységi tagokkal és más mesés jutalmakkal érkezik.

  • Új pályák: Az új szezon három új pályát hoz magával – az Oyster Bayt, a Studziankit és az Outpostot –, amelyeken új taktikai lehetőségek is megnyílnak.
  • Nagyszerű tárgyak kötvényekért: A játékbeli bolt, ahol kötvényekért exkluzív tárgyakat vásárolhatsz, újra megnyitja ajtaját, szóval érdemes lesz benézni.
  • Három új csatamódosító: Hogy fokozzuk az izgalmakat, A bíborvörös pegazus szezonjában három új módosítót vezetünk be (a meglévő kettő mellé), így még fergetegesebbek lesznek a csaták.

JÁRMŰVEK FELFRISSÍTÉSE: UTAZÁS SZINTEKEN ÁT

Ismét a járművek újbóli kiegyensúlyozására fordítjuk a figyelmünket, különös tekintettel 11 II-es és IV-es szint közötti, alacsony szintű járműre. A járműtulajdonságaik finomhangolásával a használhatóságukat szeretnénk javítani és a velük szerzett élményeket általában fokozni az új játékosok számára, akik éppen csak ismerkednek a World of Tanks világával.

Ugyanakkor a dörzsölt veteránok is izgatottan várhatják az új játékmenetbeli változásokat, amelyek gazdagítják majd az élményt. Gördülj ki, és jó szórakozást!

Kövesd a fejleményeket – nemsokára a magasabb szintű járművek újraegyensúlyozása lesz terítéken!

KÉSZÜLJ FEL A FRONTVONAL 4. EPIZÓDJÁNAK HARCAIRA

Már felbukkant a láthatáron a Frontvonal következő epizódja, amelyben bemutatkozik a dinamikus harci helyzetek rendszere. Minden egyes csatában egy véletlenszerű szituáció fog kibontakozni három harcitartalék-lehetőség közül, azaz:

  • A Normál csata a normál szabályok szerint zajlik
  • A Műveleti támogatás felgyorsítja a tartalékok újratöltődését
  • A Sorsfordulat választást kínál – egy nagy keretből – két véletlenszerűen kiválasztott harci tartalék közül

Mivel mind a három harci szituáció véletlenszerűen felbukkanhat a 4. epizód során, készülj fel a végtelenül izgalmas játékmenetre!

WoT prémium fiók

A WoT prémium fiókkal rendelkező játékosok 24 órányi extra prémiumfiók-időt kapnak, hogy kárpótoljuk őket a frissítési karbantartás miatt kimaradt időért. Ha bármilyen játékbeli vásárlást szeretnél végrehajtani, kérjük, várj, amíg a szerverek újra elérhetőek lesznek.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.