2023-as csatanapló: A World of Tanks éved számokban

2023-as csatanapló: A World of Tanks éved számokban

Tekints meg egy személyre szabott visszatekintő videót a 2023-as évben a normál csatákban elért eredményeidre, kalandjaidra.

A World of Tanks számára 2023 egy igazán különleges év volt, ugyanakkor a legújabb csatanapló igazán érdekes részleteket tár fel. Tekintsd meg ezt az érdekes összeállítást, ha érdekel, hogy a Wargaming szerint melyek voltak a legjobb csatáid, melyik tank volt a legfőbb nemezised vagy épp melyik csatában arattátok a leggyorsabb győzelmet.

A 2023-as csatanapló az összesített csataszámoddal indít, amely láttán minden World of Tanks parancsnok elgondolkozhat azon, hogy vajon mégis mennyi időt szánhatott rá a játékra tavaly. A videó következő érdekes állománya a legtöbbet játszott kifejleszthető járművek és a legtöbbet játszott prémium járművek kategória, ami szintén felvet bizonyos kérdéseket. Többek között felmerülhet bennünk, hogy mennyire van rendben a játék egyensúlya mindent egybevetve?

Ha érdekel a saját csatanapló, akkor a bejelentkezést követően az alábbi linken keresztül tekintheted meg azt.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.