Határozatlan időre eltolták Robert Pattinson őrült filmjét, a Mickey 17-et

Határozatlan időre eltolták Robert Pattinson őrült filmjét, a Mickey 17-et

Egyelőre csak az a biztos, hogy egy másik film veszi át a helyét a mozikban.

Nagy várakozás előzi meg az Oscar-díjas Élősködők rendezőjének, Bong Joon-honak az új alkotását (neki köszönhetjük egyébként A gazdatestet és a Snowpiercer - Túlélők viadalát is), a Mickey 17-et. A filmnek a forgatókönyvét szintén a dél-koreai rendező írta, a főszerepben pedig a 2022-es Batmanben is feltűnő Robert Pattinsont láthatjuk majd, de egyelőre a bemutató még nem valósulhat meg. A produkciót ugyanis határozatlan időre elhalasztották. A Warner Bros. Pictures a sztrájk utózöngéje miatt törölte a 2024-es menetrendjéből a filmet.

Ezeket olvastad már?

Helyére a mozi két legnagyobb titánja, Godzilla és King Kong ugrik be, és a hírek szerint a MonsterVerse folytatása, a Godzilla x Kong: Az új birodalom (Godzilla x Kong: The New Empire) nem április 12-én, hanem már március 29-én mozikba kerül. A Mickey 17 új megjelenési dátumát pedig remélhetőleg hamarosan bejelentik.

Ennek a módosításnak egyébként jó indoka lehet az is, hogy még egyáltalán nem adtak ki trailert a Mickey 17-ből – mindössze egy 45 másodperces teaser videót tettek eddig közzé. Ebből sem derült ki sok minden, de remélhetőleg egy látványos és izgalmas sci-fire válthatunk jegyet az év második felében. legalábbis Pattinson szerint erre számíthatunk majd.

A film Edward Ashton Mickey7 című regénye alapján készült, bár az adaptációt szándékosan keresztelték el Mickey 17-nek, mivel így szeretnék megkülönböztetni a forrásanyagtól. A történet középpontjában Mickey7 áll, aki egy expedíciót indít a Niflheim nevű jégvilág kolonizálására. Ez a feláldozható alkalmazott olyan munkákat vállal, amelyek túl kockázatosak mások számára, és amikor meghal, klónként éled újra, emlékeinek nagy részével együtt. Egyszer aztán Mickey7-et véglegesen halottnak hiszik, és mire visszatér a küldetés bázisára, csak azt látja, hogy egy új klón, Mickey8 vette át a helyét, ami komoly bonyodalmakhoz vezet és a főszereplőnek valóban a túlélésért kell majd harcolnia.

Pattinson időközben annyit már elárult az új filmjével kapcsolatban, hogy ez a sci-fis kiruccanás egy őrült és teljesen más stílusú projekt, mint bármi, amit eddig a színésztől láthattunk.

Kövess Minket!



Gamer szótár