Pedro Pascal kilépett egy projektből, hogy végre csatlakozzon az MCU-hoz

Pedro Pascal kilépett egy projektből, hogy végre csatlakozzon az MCU-hoz

A korábbi pletyka, miszerint ő alakíthatja a Fantasztikus Négyes főszereplőjét, szinte biztosra vehető.

Hónapokig tartó találgatások után végre megvalósulhat a rajongók egyik régi álma, hiszen eldőlni látszik ki játszhatja Reed Richardsot, azaz Mr. Fantasticot a Marvel Studios újragondolt Fantasztikus Négyesében. Bár a megállapodás még hivatalosan mindig nem született meg, illetve a Marvel sem kommentálta az eseményeket, a háromszoros Emmy-jelölt Pedro Pascal már korábban is tárgyalásokat folytatott az ikonikus szuperhőscsapat vezetőjének szerepéről, és most egy újabb jelét adta, hogy szívesen csatlakozna az MCU-hoz, amire a stúdió is reagált, nem is akárhogyan.

Ezeket olvastad már?

Eddig a legnagyobb akadályt az jelentette Pascal számára, hogy egy másik projekt miatt az időbeosztása nem tette volna lehetővé a Fantasztikus Négyes stábjához való csatlakozást. Korábban elkötelezte magát ugyanis Zach Cregger Weapons című filmjéhez, de több forrás egybehangzóan azt állítja, hogy végül kiszállt a produkcióból, és a horror helyett inkább a szuperhősök világa felé venné az irányt. A jelenleg sérüléssel bajlódó sztárnak ettől függetlenül lesz mit tennie, hiszen hamarosan belevág majd a The Last of Us második szezonjának munkálataiba, miközben már az is kiderült ki alakíthatja a folytatásban Abby karakterét.

A Marvel Studios egyébként rögtön reagált a hírre és a Fantasztikus Négyes tavaszra tervezett forgatását eltolták 2024 harmadik negyedévére, ezzel pedig gyakorlatilag be tudják biztosítani, hogy Pedro Pascalt is megszerezzék maguknak a főszerepre. A Fantasztikus Négyes újragondolt verziója az előzetes tervek alapján 2025. május 2-án debütálna a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár