Elszabadult harag: Az M4A3E8 Fury újra harcra kész!

Elszabadult harag: Az M4A3E8 Fury újra harcra kész!

Lehet, hogy a hollywoodi hírnév tette az M4A3E8 Fury népszerűvé, de az „Easy Eight” fontos szerepet játszott a szövetségesek győzelmében a második világháború végén.

Lehet, hogy a hollywoodi hírnév tette az M4A3E8 Fury népszerűvé, de az „Easy Eight” fontos szerepet játszott a szövetségesek győzelmében a második világháború végén. Miközben a britek az M4 Sherman (például a Firefly) fejlesztésén munkálkodtak, az amerikaiak is szorgalmasan dolgoztak a saját új és továbbfejlesztett Sherman-változatuk kifejlesztésén.

A britekhez hasonlóan az amerikaiak is fontosnak látták egy új lövegtorony és löveg felszerelését, hogy felvegyék a versenyt a német Tiger I és Panther tankokkal. Így született meg az E8 változat, vagyis az „Easy Eight”, amely a díjnyertes 2014-es Harag című filmben vált halhatatlanná. A játékban is megjelenik ez a fejlesztés, mivel a jármű kiváló percenkénti sebzéssel és nagyszerű lövegkezeléssel rendelkezik, amelyet egy hihetetlenül erős lövegpajzs egészít ki.

M4A3E8 Fury ajánlatok

„Vén róka” őrmester Sherman-változata 2014-ben debütált a World of Tanksben, a kasszasiker Harag film megjelenésekor. A játékban szereplő M4A3E8 Fury hű maradt történelmi társaihoz – a három M4 Sherman Lafayette G. „Vén róka” Pool őrmester parancsnoksága alatt 270 ellenséges járművet semmisített meg mindössze 79 nap alatt – és saját jogán vált igazi legendává.

A játékban a felturbózott M4A3E8 Sherman 76 mm-es lövege 2090-es percenkénti sebzésre képes. Ráadásul a 10 fokos lövegkitérítése ideális a „hull-down” párbajokhoz, a 370 méteres látótávolság pedig segít szemmel tartani az ellenfeleket. A Fury teljesen úgy néz ki, mint a filmben szereplő jármű, továbbá minden csomag tartalmaz egy bizonyos mennyiségű aranyat is. Nézd meg, hogyan teljesít a többi M4A3E8 Sherman tankhoz képest!

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.