Akár szeptemberben megjelenhet a Nintendo Swith 2

Akár szeptemberben megjelenhet a Nintendo Swith 2

A legújabb szivárogtatások szerint már szeptemberben érkezhet az új modell.

Az utóbbi időben számtalan pletyka kering a Nintendo Switch 2 megjelenési dátuma körül, azonban az Ai Shark új sajtóközleménye azt sugallja, hogy már idén szeptemberben érkezhet. Azt írták, hogy az új szoftverük „a tervek szerint egybeesik a Nintendo Switch 2 2024. szeptemberi megjelenésével". Jason Schreier – riporter – felkereste ez ügyben a cég szóvivőjét, aki azzal védekezett, hogy csak találgattak – kitudja, hogy nem csak hárítani akar-e az elszólás után.

A rajongók persze rögtön felkapták a dolgot, és úgy vélik, hogy egy márciusi bejelentés – akkor lesz a Nintendo Direct –, szeptemberre ígérheti majd az új modellt – bár ez elég kapkodós kiadás lenne, a vártnál jóval hamarabbi időponttal. 

Ezeket olvastad már?

Emellett számos olyan teória terjeng, hogy a Nintendo Switch 2 valójában nem lesz túlságosan forradalmi, és inkább egy Switch Pro modellre kell számítanunk, amely technológiailag közel sem annyira újszerű. Ez esetben könnyebb is elképzelni a szeptemberi debütálást, hiszen egy ilyen projekt jóval kevesebb időt és energiát igényel, mint ha valamit teljesen új szintre emelnének.

Egyelőre ennyit tudni, azonban az Ai Sharkéhoz hasonló közleményeknek és a márciusi Directnek köszönhetően, remélhetőleg hamarosan több információ áll majd a rendelkezésünkre az új Nintendóval kapcsolatosan.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN