A Vaják és a Batman sztárjai is eljönnek a 2024-es Budapest Comic Conra

A Vaják és a Batman sztárjai is eljönnek a 2024-es Budapest Comic Conra

A május 18-19-i rendezvényen elképesztő híreségekkel is összefuthattok, de nem csak ezért lesz érdemes kilátogatni a helyszínre.

2024-ben ismét megtartják Magyarország legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét! A Budapest Comic Con jóvoltából idén is megelevenednek egyszerre a filmek, a képregények, az animék és a videójátékok világa a Hungexpon. Lehetsz kicsi vagy nagy, fiatal vagy idős, gamer vagy nem gamer, itt biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb és legérdekesebb programokat. Már az elmúlt években is elképesztően jó hangulatot varázsoltak a helyszínre a szervezők, ahol megannyi érdekesség várta a kilátogatókat, ez pedig most sem lesz másként.

Ha pedig ez még nem lenne elég, akkor itt az idő lerántani a leplet két újabb nagy nevű színészről, akik szintén tiszteletüket teszik fővárosunkban a májusi rendezvényt illetően. A korábban bejelentett Alexander Ludwig és Deep Roy párosa mellett biztosan ott lesz az eseményen Eric Roberts és Graham McTavish is.

Előbbi nem más, mint Julia Roberts testvére, és bár már a 67. életévét tapossa, a 90-es és 2000-es évek egyik meghatározó rosszfiúja volt a filmekben. Olyan alkotások fűződnek a nevéhez, mint A specialista, a Batman: Sötét lovag vagy a Feláldozhatók.

McTavish neve szintén nem lehet ismeretlen, hiszen a legnagyobb franchise-okban is felbukkant már több ízben is, szerepelt többek között a Hobbit, az Aquaman, a Rambo, a Creed, a Witcher, és az Outlanderben is, de benne volt a tavalyi esztendő egyik nagy sikerében, a Sárkányok házában is.

Ezeket olvastad már?

Sajnálatos módon viszont a nemrég beharangozott Jason Isaacs, akit olyan filmekből ismerhetünk, mint A hazafi, az Armageddon és úgy nem mellékesen a Harry Potter-filmek, végül mégsem tud elutazni Budapestre, mivel két filmjének a munkálatai is elkezdődnek a tavasszal.

Kövess Minket!



Gamer szótár