A Blöff hadművelet: Így szerezd meg a Nomadot

A Blöff hadművelet: Így szerezd meg a Nomadot

Válaszd ki a karaktered, teljesítsd a különleges küldetéseket, kerülj fel a karaktered ranglistájának tetejére, és ne feledkezz meg Boglárkáról sem, aki segít neked még több jutalmat szerezni!

Válaszd ki a karaktered, és kapsz egy sor különleges küldetést. De jól gondold meg – a küldetések és a ranglistára való felkerülés feltételei a választott karakterhez kötődnek, és ezeket később már nem tudod megváltoztatni. A karakterválasztás 2024. január 24-én 04:30-ig (CET) érhető el. Ezt követően még egy napod lesz a küldetések teljesítésére.

SZABÁLYOK

  1. Válassz egy, a stílusodnak megfelelő karaktert. De jól gondold meg – mindegyik karakternek a személyiségéhez illő küldetései vannak. Nem változtathatod meg a döntésedet!
  2. A karakterválasztás 2024. január 24-én 04:30-ig (CET) érhető el. Ezt követően még egy nap áll rendelkezésedre a küldetések teljesítésére.
  3. Teljesítsd a küldetéssorozatot, hogy megkapd „Boglárka betegszabadságát“, majd menj az „Események“ fülre a játékon belüli boltban, hogy naponta egyszer egy véletlenszerű jutalmat kapj.
  4. Csatlakozz a ranglistához, hogy még több jutalmat szerezz. Megjegyzés: A ranglistához való csatlakozáshoz ki kell választanod egy karaktert, és a megfelelő gombra kell kattintanod.
  5. A ranglista végleges eredményeit 2024. január 26-án 14:00-kor (CET) tesszük közzé.
  6. A ranglista jutalmai legkésőbb 2024. február 2-ig kerülnek jóváírásra.

KÜLDETÉSEK

Ne feledd, hogy minden karakternek a személyiségéhez illő küldetése van! Nézd meg, mi vár rád, és válaszd ki, melyik illik hozzád a legjobban, majd teljesítsd a küldetéssorozatot, hogy megkapd „Boglárka betegszabadságát“! Ezzel kapcsolatban az alábbiakban találsz további információkat.

VIDD EL BOGLÁRKÁT AZ ÁLLATORVOSHOZ

Szeretnéd tudni, hogy ma mit evett meg Boglárka? Teljesítsd a küldetéssorozatot, hogy megkapd „Boglárka betegszabadságát“, majd menj az „Események“ fülre a játékon belüli boltban, hogy naponta egyszer egy véletlenszerű jutalmat kapj. Próbálj szerencsét!

RANGLISTÁK

Válassz ki egy karaktert, és kattints a Csatlakozás gombra, hogy felkerülj a karaktered ranglistájára. A ranglista végleges eredményeit 2024. január 26-án 14:00-kor (CET) tesszük közzé, és a jutalmakat legkésőbb 2024. február 2-ig jóváírjuk. A ranglista óránként frissül.Öt ranglista van – egy mindegyik karakterhez. Ahogy teljesíted a küldetéseidet, azokkal a játékosokkal méred össze magad, akik ugyanazt a karaktert választották.

Csatlakozás a ranglistához

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.