A Cyberpunk 2077 csak a kezdet volt - Állítják a CDPR-fejlesztők

A Cyberpunk 2077 csak a kezdet volt - Állítják a CDPR-fejlesztők

A CDPR magasabb szintre lép, hiszen az utóbbi években nem nagyon tudnak mellélőni.

A Cyberpunk 2077 körül, még a kiadás előtt, hatalmas volt a hype. Talán ennek is köszönhetjük, hogy a fejesek sürgették a fejlesztő csapatot és a megjelenés napján egy félkész terméket raktak elénk. Mi pedig, ahogy várható is volt, telesírtunk minden közösségi oldalt és a CDPR nem tehetett mást, mint minden erőforrását arra használta, hogy kijavítsa a bugokat, glitcheket és hibákat. Ezt pedig már nem rontották el. Pár hónap alatt a játék olyan szintre került, amit ígértek nekünk. Azóta az értékelései az egekig csaptak és a pár hónapja megjelent Phantom Liberty DLC is több millió példányban kelt el. Ha pedig szalad a szekér, akkor nem szabad leszállni róla. Nemrég bejelentették, hogy gőzerővel folyik a Witcher 4 fejlesztése és persze a Project Orion néven futó Cyberpunk 2077 folytatás is a legfontosabb prioritások között van.

Ezt az is megerősíti, hogy Igor Sarzynski, a játék narratíváért felelős igazgatója a következőket mondta Twitteren, miután bement dolgozni:

“Az első nap a bostoni irodában! Nagyszerű újra találkozni a régi barátokkal és végre elkezdhetünk minden erőnkkel az Orionon dolgozni. El sem tudom mondani, hogy milyen izgatott vagyok emiatt a projekt miatt, biztos vagyok benne, hogy megint valami különlegeset tudunk összerakni.”

Azt, hogy mi lesz az Orionban egyelőre nem tudjuk. Minden bizonnyal végre nem Night City lesz a kalandjaink középpontjába és megismerhetjük a világot ebben a technokrata korban. Nyilván örülnénk neki, ha visszatérne Keanu Reeves sőt sokan szeretnék, hogy újra V karakterét irányítsuk majd, de bőven benne van, hogy a CDPR teljesen más irányt vizionál. De ki tudja, lehet az lesz az igazi.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár