Feltételekhez kötötte James McAvoy az MCU-ba való visszatérését

Feltételekhez kötötte James McAvoy az MCU-ba való visszatérését

Nem zárkózik el az ötlettől, de nem neki kell ehhez megtennie az első lépéseket.

Jó néhány X-Men adaptációval előrukkolt már Hollywood, de talán a legtöbb rajongó egyetérthet abban, hogy örömteli pillanat volt, mikor lezártak egy korszakot a Sötét Főnixszel. Hiába kedvelték meg például James McAvoy-t Charles Xavier szerepében, összességében egy csapnivaló alkotásnak mondható a Jean Greyre fókuszáló film.

Ezeket olvastad már?

Azonban mivel az MCU vergődik, és sok mindennel megpróbálkozik a stúdió, hogy visszacsábítsa a nézőket a mozikba, ezért bármi elképzelhető, még a legőrültebb teóriák is. A Deadpool 3 forgatása kapcsán pedig egyik pletyka követi a másikat, és ezek között például az is felröppent, hogy McAvoy ismét belebújna a professzor bőrébe – és elég csak arra gondolni, hogy Patrick Stewart Charles Xavierként már visszatért korábban, tehát ez is megtörténhet.

Az Entertainment Tonightnak tett nyilatkozatában McAvoy válasza a kérdésre viszont egészen titokzatos volt:

„Bármit mondok, bajba kerülök. Nem kerültem semmilyen kapcsolatba a készítőkkel. Ha azt akarják, hogy visszatérjek, akkor keressenek fel, de egy jó forgatókönyvre is szükségük lesz... Én nem mondok semmit.”

Ha pedig arra gondolunk, hogy ezt miként valósíthatná meg a Marvel, akkor például McAvoy is feltűnhetne a képernyőn Stewarthoz hasonlóan, X Professzor egy másik alteregójaként. Erre viszont az egyetlen esélye jelenleg a Deadpool 3, hiszen jelenleg csak erről az alkotásról lehet tudni, hogy felbukkannak benne régi X-Menes karakterek is. Bár a pletykák szerint az eredeti filmek idővonaláról hoznak vissza jól ismert arcokat – James Marsden (Küklopsz), Halle Berry (Vihar) –, de ez nem jelenti azt, hogy McAvoy, Fassbender és más fiatalabb X-Men-sztárok szóba sem jöhetnek.

Kövess Minket!



Gamer szótár