Margot Robbie elárulta miért hagy fel a színészkedéssel egy időre

Margot Robbie elárulta miért hagy fel a színészkedéssel egy időre

Élvezi a producerkedést, de egy érdekes érvet is felhozott miért volt jó ötlet eltűnnie a képernyőről.

Tíz évvel ezelőtt mutatták be Martin Scorsese A Wall Street farkasa című filmjét, amelyben Margot Robbie is szerepet kapott, és amely a színésznőt egy csapásra Hollywood legnépszerűbb színészei közé emelte. Az elmúlt egy évtized alatt a neve pedig egy cseppet sem kopott meg, sőt, 2023-ban elképesztően nagyot tarolt a Barbie-val, bár bevallása szerint nem is önmagát szánta főszereplőnek a filmben, mindenesetre ez is mutatja, hogy mennyien szeretik, miközben mára már az egyik legnagyobb húzónévnek számít a szakmában.

Ezeket olvastad már?

Margot Robbie viszont egy új interjúban meglepő dolgot árult el, ugyanis elmondása szerint egy kisebb szünetet tart a színészkedésben, mert szeretne a producerkedésre koncentrálni, emellett szerinte már mindenki ráunt, hiszen minden csapból ő folyt – főleg a Barbie miatt. Robbie kifejtette a Deadline-nak, hogy több, mint egy éve már nem vállalt színészi munkát, mert a Barbie megasikere után egy kicsit vissza akart vonulni, főleg mivel a sajtókörutak és a különböző egyéb kötelezettségek miatt túlságosan nagy nyilvánosságot kaphat egy ilyen film.

„Ez a leghosszabb idő, amit kihagytam, miután 2022 októberében fejeztük be a Barbie-t. Szóval már több mint egy éve nem voltam színészként forgatáson, és a Covidot leszámítva ez az első alkalom, hogy ilyen történt.

Azt gondolom, hogy valószínűleg mindenki unja már az arcomat. Szóval el kellene tűnnöm a képernyőről egy időre. Őszintén szólva, ha túl hamar készítenék el még egy filmet, az emberek azt mondanák: 'Már megint ő? Most csináltunk végig vele egy egész nyarat. Túl vagyunk rajta.' Nem tudom még, mit csinálok legközelebb, de remélem, hogy az nem most lesz.”

Azért nem hiszem, hogy Robbie nevével egy jó ideig nem találkozhatunk valamelyik új film stáblistáján, már csak azért sem, mert 2022 májusa óta az a szóbeszéd járja, hogy benne lesz az Ocean's Eleven előzményfilmjében. A színésznő állítása szerint viszont nem valószínű, hogy ez lesz a következő projektje.

„Ez még fejlesztés alatt áll. Szóba került, de nem osztottunk meg róla semmit, mert őszintén szólva túl korai lenne. Hogy ez lesz-e a következő munkám, nem tudom. Nem hiszem. Ez egy elég nagy projekt, és vannak bizonyos logisztikai feladatok, amiket meg kellene oldanunk.”

Kövess Minket!



Gamer szótár