Kiderült, hogy mit tud a februárban érkező Tomb Raider I-III Remastered

Kiderült, hogy mit tud a februárban érkező Tomb Raider I-III Remastered

Jóval több mindent tartalmaz a Remastered, mint azt elsőre gondoltuk.

Az Aspyr még a 2023. szeptemberében megrendezésre került Nintendo Directen jelentette be, hogy hamarosan a végére érnek a Tomb Raider I-III felújításának, és 2024. februárjában már elérhető lesz mindenki számára a Remastered. Ekkor még csak az volt biztos, hogy Lara Croft kalandja jobb, a mai szemnek kényelmesebb minőségben lesz játszható a Nintendo Switch, a PlayStation 5, az Xbox Series S/X és a PC-felhasználók számára. Mivel a február 14-ei megjelenésig már nincs sok hátra, ezért a fejlesztők közzétették, hogy pontosan mire is számíthatnak azok a rajongók, akik megvásárolják a csomagot, és hogy miért is vágtak bele a felújításba.

„Szilárd meggyőződésünk volt, hogy a Tomb Raider I, II és III játékmenete időtlen, és a meglévő forráskód használatával úgy alakítottuk, hogy minden ugrás, titok, ellenség és rejtvény pontosan olyan legyen, mint az eredeti fejlesztőcsapat által létrehozott" – taglalta Chris Bashaar, az Aspyr termékizgatója. „A beszélgetésünk a következőképpen alakult: Miként tegyünk a rajongók kedvére, hogyan lephetnénk meg őket? És ekkor kezdtünk el ötletelni a kiegészítőkön ahelyett, hogy az átdolgozással foglalkoztunk volna."

Ezeket olvastad már?

A játékosoknak lehetőségük lesz választani az eredeti, valamint az új – a Legendben, az Anniversaryban és az Underworldben látható – irányítások közül. Ezenfelül a főellenségek kaptak egy életjelcsíkot, hogy tudhassuk mennyi van vissza a harcból. A játékon belüli tárgyak – például lőszerek és egészségi készletek – mostantól 3D-sek lesznek az eredeti 2D helyett, a PlayStation verzióban pedig több mint 200 trófea lesz begyűjthető. Ezeken túl egy részletes fotómód, és még néhány további meglepetés is vár ránk, melyek jelenleg titkosak.

A galériáért kattints a képre!

A Tomb Raider I-III Remastered feburár 14-én jelenik meg, és 26,99 dolláros árra számíthatunk.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN