Az új Star Wars film női rendezőt, a főszerepért Daisy Ridley meg egy valag pénz kap

Az új Star Wars film női rendezőt, a főszerepért Daisy Ridley meg egy valag pénz kap

Ezzel végérvényesen is eldőlni látszik, hogy teljes egészében rá akarják építeni a folytatást.

A Star Wars-trilógia folytatásának sztárja, Daisy Ridley elmondta, hogy következő filmje eléggé más irányba viszi majd a sokak által imádott franchise-t. Egy interjú alkalmával egész beszédesnek bizonyult Ridley, és ebből kiderült, hogy Sharmeen Obaid-Chinoy rendezése mellett (ismertebb munkái közül korábban 2 részt vállalt a Ms. Marvel sorozatban) az új felvonás Rey Skywalker történetét meséli el, aki 15 évvel a Star Wars: Skywalker kora (Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker) eseményei után megpróbálja újjáépíteni a Jedi Rendet.

„Amint eljutott hozzám, hogy mi a történet, tudtam, hogy ez olyasmi, amit nagyon szeretnék megcsinálni. Szerintem ez egy fantasztikus felfedezése a Star Wars világának. Ez egy igazán klassz módja annak, hogy a történetet egy kicsit más irányba vigyük tovább.”

Ezeket olvastad már?

Hogy ez mit jelent pontosan, azt persze még nem tudni, de az már bizonyos, hogy Obaid-Chinoy lesz az első nő, aki Star Wars-filmet rendezhet. Az Oscar-díjas filmrendező nemrég a következőt állította:

„Itt az ideje, hogy egy nő is megformálja egy messzi-messzi galaxis történetét.”

A másik érdekesség az új produkcióval kapcsolatban, hogy a bennfentes hírek szerint Ridley 12,5 millió dollárt kap a stúdiótól a főszerepért, és a filmet 2026 decemberében szeretnék majd bemutatni. Továbbá Rey a pletykák szerint Shawn Levy Star Wars-filmjében is feltűnik majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár