Snoop Dogg ezért utasított vissza egy 100 millió dolláros ajánlatot

Snoop Dogg ezért utasított vissza egy 100 millió dolláros ajánlatot

Egy már-már visszautasíthatatlan ajánlattal keresték meg a rappert.

A világ egyik legnagyobb követőtáborával rendelkező rapperét megkereste az OnlyFans, hogy az ő platformjukat használja fel arra, hogy magának, valamint a cégnek egyaránt dollármilliókat keres. Snoop Doggnak mindössze annyi lett volna a feladata, hogy a nadrágjában lapuló "valamit" premier plánban megmutatja az érdeklődőknek, akik előfizetnek erre a szolgáltatásra. Az OF 100 millió dollárt sem tartott elérhetetlennek az előadóművész-influenszer számára, azonban mielőtt még bármilyen szerződésre aláírás került volna, már érkezett is a visszautasítás.

Ezeket olvastad már?

Nem úgy megy az

Bár az OnlyFans alapból egy Patreon-alapokra építkező, az ott tevékenykedők önkifejezésére, a művészeti értékek terjesztésére létrejött platform, ennek ellenére mindenki tisztában van azzal, hogy a lábképektől a sokkal durvább erotikus tartalmakig minden megtalálható rajta. Ezek termelik a bevételek elsöprő hányadát, így ha valaki csak annyit állít, hogy ő OnlyFansen dolgozik, akkor az átlagember nem arra gondol, hogy hegedül vagy tájképeket fest. Snoop Dogg számára az jelentette a kibúvót az OF-es ajánlat elől, hogy egy szerető felesége várja őt otthon.

Azt mondtam magamnak: 'Van egy fekete feleségem. Kizárt dolog, hogy megengedje, hogy felmenjek oda és pénzért kitegyem a "cuccost".

Doggy Doggnak marad tehát a füstnélküli kerti sütő reklámozása (ami egyébként elég nagy bukta lett), valamint a gaming, ami az egyik kedvelt időtöltése. Aki meg "huncut" képeket szeretne látni a művészről, annak meg van egy rossz hírünk...

Kövess Minket!



Gamer szótár