Kiadták az első képet a még idén megjelenő Pinokkió horrorfilmből

Kiadták az első képet a még idén megjelenő Pinokkió horrorfilmből

Ez a Pinokkió minden eddiginél nagyobb fába vágja a fejszéjét.

Ki gondolta volna néhány évvel ezelőtt, hogy például a Százholdas Pagony kedves kis lakóiból egy napon vérengző gyilkosok lesznek? Valószínűleg senki, mindenesetre a Bloody Disgusting úgy gondolta érdemes lehet elkészíteni egy horrorfilmet Micimackóék főszereplésével, 2023-ban pedig be is mutatták a Vér és méz alcímet viselő alkotást, amely ugyan nem lett kiemelkedő, de pont annyira sikeres, hogy a folytatást is berendelték hozzá. Ez a koncepció pedig csak az első volt a sorban, hiszen azóta már hivatalosan bejelentették a Bambi: The Reckoning és Peter Pan's Neverland Nightmare-t is ugyanebben a műfajban.

Ezeket olvastad már?

Most egy újabb parádés ötlettel álltak elő, hiszen a Bloody Disgusting berendelte a Pinokkió horrorfilmet is, melynek címe Pinocchio: Unstrung lesz. Az első exkluzív teaser képet is csatolták a bejelentéshez.

Egy új filmes univerzumot szeretnének létrehozni a mesevilág ikonikus szereplőiből, a készítők pedig elmondták, hogy a még be nem bejelentett karakterek vázlatrajzokon fognak feltűnni a Micimackó 2 stáblistáján – mint amilyet itt is láthattok –, ezért érdemes lesz majd teljes egészében végigülni az előadást.

A Pinokkió kapcsán úgy tudni, hamarosan bejelentik a rendezőt és a szereplőgárdát is. A forgatás még idén nyáron elkezdődik, a bemutatót pedig egyelőre az év végére tervezik.

Kövess Minket!



Gamer szótár