The Elder Scrolls Online: Folytatódik a világ egyik legjobb MMO-ja

The Elder Scrolls Online: Folytatódik a világ egyik legjobb MMO-ja

A tegnapi Developer Direct során bejelentették a The Elder Scrolls Online jövőjét is, íme a Gold Road!

The Elder Scrolls Online: Gold Road

A júniusban érkező The Elder Scrolls Online: Gold Road 30 órányi új főküldetés-tartalma az utoljára a The Elder Scrolls IV: Oblivion játékban látott helyszínekre repít vissza, és folytatja a tavalyi, Necrom fejezetben elindult történetet. A Gold Road kalandjában az Elder Scrolls sorozatban még sosem látott daedra herceg, Ithelia után nyomozhatsz, és rajtad áll, hogy leleplezed-e a herceg és követői üzelmeit. A kalandozók megalkuvó erdei elfekkel találkoznak, és megvédik a West Weald régiót az Elfeledett Herceg visszatértének zűrzavarától.

A Gold Road részeként a játékosok két új zónát járhatnak be, új ellenfelekkel csatázhatnak, és elsajátíthatják az élményt még inkább testreszabhatóvá változtató, új Scribing rendszert. A Scribing segítségével egyedi képzettségeket gyűjthetsz és tehetsz egyénivé, beállítva karaktered játékstílusát az elsődleges, másodlagos és harmadlagos hatások szerkesztésével – ilyesmire az ESO játékosai eddig sosem voltak képesek, de most már igazán a maguk módján játszhatnak.

A Gold Road június 3-án jelenik meg PC/Mac-re és június 18-án Xbox és PlayStation konzolokra.

Scions of Ithelia kazamata-DLC

Az idén várható tartalmak közül az első az ESO új kazamata-DLC-je, a Scions of Ithelia. Ez az új PvE DLC két- és négyfős kazamatákat nyit meg Tamrielben: ezek az Oathsword Pit és a Bedlam Veil. E két történetvonal eseményei mind a közelgő Gold Road fejezethez vezetnek, és a játékosok, valamint szövetségeseik feladata, hogy bosszút álljanak az Átkok Istenén, és megvédjék Maelstrom félhercegének rejtélyes otthonát.

A Scions of Ithelia kazamata-DLC március 11-én érkezik PC/Mac-re, és március 26-án Xbox és PlayStation konzolokra. A The Elder Scrolls Online: Scions of Ithelia DLC játékcsomag ESO Plus-tagsággal vagy a játékbeli Crown Store felületén érhető el.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.