Mickey egér szabad, úgyhogy horrort csinálnak belőle

Mickey egér szabad, úgyhogy horrort csinálnak belőle

Ha a Vér és Méz nem lett volna elég, akkor most egy újabb Disney-karakter kezd el öldökölni.

2024 egy nagyon fura év lesz a Disney-nek, hiszen egy jogszabálynak köszönhetően elfogyott Mickey és Minnie exkluzivitása. A karaktereket mostantól bárki előveheti, hogy filmet, sorozatot vagy éppen játékot is hegesszen köré. A Nightmare Forge csapata pedig nem várt túl sokáig, gyakorlatilag az új esztendő második napján bejelentették, hogy új multiplayer játékot csinálnak, ahol Mickey szakít a tradicionális stílusával. A Méz és Vér horror film után most jön az Infestation 88, ahol a kedvenc rajzfilmfiguráink akarnak majd minket halomra gyilkolni. Ehhez pedig megérkezett az első kedvcsináló is.

Műfaját tekintve is érdekes lesz a Nightmare Forge alkotása, hiszen a többjátékos túlélő horror egy igencsak egyedi játékélményt kínál majd. Az 1-4 fős csapatoknak az lesz a feladata, hogy megtalálják és kiirtsák a fertőzési gócokat. A készítők szerint nagyon fontos lesz a kommunikáció. Ezért kapunk egy globális és egy proximity audio-csatornát is. Szóval amikor valaki mellettünk megköszörüli a torkát, akkor tuti, hogy halálra rémülünk majd. Akiknek pedig felkeltettük az érdeklődését, annak van még egy jó hírünk, az Infestation 88 még egy erősebb kenyérpirítón is elfut majd, íme a gépigény.

  • Memória: 8 GB RAM
  • OS: Windows 10/11
  • Processzor: AMD Ryzen 3 or Intel i3
  • Videókártya: GTX 1050

Első pillantásra egyébként nem tűnik úgy, hogy ez nyeri majd el az Év Játéka címet. Azonban látva a Vér és Méz, illetve a Phasmophobia sikerét lehet, hogy ez is megtalálja majd a maga niche-közösségét és olyan eredményeket tud felmutatni, amire nem is számíthatunk. Ha sikerül összerakni egy dinamikus, fordulatokkal teli és leginkább izgalmas alkotást, akkor ebből még bőven lehet meglepetés.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.