Végre kiderült, hogy folytatják-e a John Wickre hajazó akciófilmet, a Nobody-t

Végre kiderült, hogy folytatják-e a John Wickre hajazó akciófilmet, a Nobody-t

A film egyik főszereplője nagyszerű hírekkel szolgált.

Keanu Reeves a John Wickkel mondhatni egy új típusú akciófilmet teremtett. Ahelyett, hogy a főhős bicepsze vagy a bitang jól hangzó egysorosok határoznák meg a filmet, inkább arra összepontosítottak a készítők, hogy egy bérgyilkos minden útjába kerülő ellenfelet hidegre tegyen a lehető legbrutálisabb módon. Néhány évtizeddel ezelőtt megesett, hogy Schwarzenegger vagy Stallone is tucatszámra likvidálta a rosszfiúkat, de nem ilyen stílusban és látványos módon. Wickhez képest talán Denzel Washington The Equalizer-filmjei bírnak hasonló vonzerővel, hiszen egy kissé hórihorgas, nem kevésbé veszélyes embert igyekeznek jégre tenni, aki ennek hatására megrázza magát és rezzenéstelen arccal darálja le az ellenfeleit. De persze még meg lehet említeni ezen a téren olyan alkotásokat, mint az Atomszőke (Atomic Blonde), a Tyler Rake: A kimenekítés (Extraction) vagy Vérapó (Violent Night). De bármennyire is szórakoztatóak ezek a produkciók, egy valami, vagyis valaki hiányzik a receptből, Keanu Reeves.

Senkinek sem sikerült pótolnia, pedig egy 'senki' tényleg megpróbálta. Azok közül ugyanis, akik Wick nyomdokaiba akartak eddig lépni, talán a 2021-es Senki (Nobody) érte el a legnagyobb sikert. Nem véletlen, hogy három esztendővel az első rész bemutatója után a rajongók még mindig arra várnak, hogy valami friss hírt kapjanak a folytatásról, de egészen mostanáig ez nem történt meg. Szerencsére most arról számolhatunk be, hogy az egyik főszereplő megerősítette, lesz második rész.

Ezeket olvastad már?

Connie Nielsen, aki Odenkirk feleségét alakítja a filmben, nemrég egy interjúban mesélt a Senki 2-ről.

„Igen, készül, de még nem mondhatok róla semmit.”

Később a Screen Rantnak a következőket mondta:

„Ki ne szeretné Bobot? Bob annyira jó fej, vicces és kedves, és hihetetlen energiája van. Imádom őt. Ez a srác egyszerűen nagyszerű. És ráadásul itt van ez a család is. Családcentrikus vagyok, és szeretem, ha be tudjuk mutatni a családon belüli nézeteltéréseket, mint ahogyan azt is, mikor édesgetjük egymást, hisz ez köti össze ezeket az embereket. Ez pedig egy nagyszerű család, és a történet is pazar, szóval alig várom, hogy visszatérjek.”

Az első film Hutch Mansellről szól. A Kertvárosi apukáról, a mellőzött férjről, a jellegtelen szomszédról. Egy senkiről. Amikor egy éjszaka két tolvaj betör az otthonába, az incidens belobbantja Hutch ismeretlen, régóta forrongó dühét, és olyan brutális útra löki, amely nehezen elfojtott sötét titkokat hoz a felszínre. Hutch forrongása és brutalitása pedig még nem ért véget.

Kövess Minket!



Gamer szótár