A rendező szerint egyetlen összetevőn múlik a John Wick 5. része

A rendező szerint egyetlen összetevőn múlik a John Wick 5. része

Chad Stahelski nyilatkozott arról, hogy Keanu Reeves mit gondol a John Wick 5. részről a 4. fejezet hatalmas sikere után.

A John Wick franchise az egyik legjobb dolog, ami történhetett Keanu Reeves-szel és az akciófilmek világával. A trilógia sikerességét követően borítékolható volt, hogy összegyűlik a stáb még egy kalandra a lezárást illetően. Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy ezt teljes mértékben nem sikerült – jobban mondva nem akarták – összehozni, hiszen már egy jó ideje pletykálnak az ötödik felvonásról.

Ezeket olvastad már?

A John Wick: 4. felvonás rendezője, Chad Stahelski pedig eléggé beszédes kedvében van mostanában, hiszen nem elég, hogy beszámolt a Hegylakó rebootról – amiben Henry Cavill lehet a főszereplő –, de most a John Wick 5 kapcsán is igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba. Egy podcast adásban megerősítette, hogy Keanu Reeves mennyire szeretne egy újabb epizódot, de a saját véleményét is beleszőtte a mondandójába.

Stahelski emellett kihangsúlyozta, mennyire szerencsésnek érzi magát, hogy olyan projekteket valósíthat meg, amelyek fontosak számára. Különösen a John Wick-filmeket emelte ki, és a legjobb, hogy ő és Reeves csak a megfelelő ötletre várnak az ötödik filmmel kapcsolatban. Stahelskinek számos díszlet ötlete is megfordult a fejében, így már csak az a kérdés, hogy ezeket az elképzeléseket meg tudják-e valósítani egy erős történettel, miközben továbbfejlesztik a John Wick: 4. felvonásban látottakat.

„Igen, Keanu és én már beszéltünk erről. Ha most megkérdeznéd tőle, hogy 'megcsinálnád-e a John Wick 5-t?', azt mondaná, hogy 'k*b*sz*tt*l igen'. De aztán belegondolna: 'Nos, mi legyen? K*rv*r* fogalmam sincs.' Ennyi. Higgy nekem. Ez nem olyan és nem úgy működik hogy ma kitaláljuk és létre is jön. Nézd, most egy kicsit más dolgokat fogunk csinálni, de ha vezetnék vagy sétáltatnám a kutyám, és jönne egy jó gondolat, 30 másodpercen belül telefonálnék Keanunak és már rá bele is vágnánk.”

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések