A John Wick 4 az előző részek rekordjait is kenterbe veri!

A John Wick 4 az előző részek rekordjait is kenterbe veri!

„Az út az édenkertbe a pokolból indul.” – A negyedik rész után lassan tényleg a mennyországban érezheti magát a stáb.

Bár azt nem lehet kijelenteni, hogy a pokolból indult volna a franchise, de talán ekkora sikerre és népszerűségre a készítők sem gondoltak az első rész után – bár az új rész kapcsán sajnos rossz hír is napvilágot látott. Mostanra viszont John Wick kalandja már a negyedik felvonásnál jár, és jelenleg is az egyik legnézettebb műsor a mozikban. Keanure Reeves immáron negyedjére válik egy fékezhetetlen gyilkossá, az új sztori szerint viszont most a világ legkegyetlenebb bérgyilkosai erednek a nyomába, miközben a fejére kitűzött vérdíj folyamatosan nő. A pörgős és látványos akciójelenetek között pedig, melyet végtelenül elegáns és lövedékálló öltönyében – amelyet elkészítettek a valóságban és kiderült, hogy használható – zúz végig, az alvilág leghatalmasabb figuráit kutatja New Yorktól Párizsig, Oszakától Berlinig.

Az első film megjelenése óta folyamatosan növekszik ez a franchisem, gyakorlatilag minden téren, ezt pedig az Egyesült Államokbeli nyitóhétvégék bevételei szemléltetik a legjobban:

Elképesztő módon szárnyalta túl a negyedik rész az előző epizódokat, hiszen csak Amerikában 73,5 millió dollárt termelt az első hétvégét követően a film, ami majdnem hússzal több, mint a 2019-ben bemutatott harmadik felvonás esetében. Ha pedig ez nem lenne elegendő, akkor világviszonylatban is tarol Keanu Reeves bosszúhadjárata, hiszen az első hétvégét további 137,5 millió dollárral zárta a produkció. A másik nagy dolog, hogy a széria legjobbra értékelt epizódja lett a negyedik, hiszen a CinemScore és a Rotten Tomatoes oldalán is túlszárnyalta az eddigi alkotásokat az idei:

CinemaScore Rotten Tomatoes
John Wick B 86%
John Wick: Chapter 2 A- 89%
John Wick: Chapter 3 – Parabellum A- 89%
John Wick: Chapter 4 A 95%

Egyelőre viszont úgy tűnik, hogy lezárták a szériát, de egyes pletykák szerint nincs kizárva John Wick visszatérése az ötödik részre sem.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Te örülnél, ha folytatódna a John Wick franchise?

  • 0 %
  • 67 %
  • 33 %