A John Wick-láz már a Call of Dutyt is elérte

A John Wick-láz már a Call of Dutyt is elérte

A Call of Dutyban is népszerűek a crossover tartalmak, a rajongók epekedve várják a továbbiakat.

Most megy a mozikban a John Wick 4, amelyet Shockker kollégám is megtekintett, a kritikáját itt olvashatjátok el. A kritikusok és a nézők imádják, nagyon úgy tűnik, Keanu Reevesből sosem elég, a rajongók egyszerűen sosem unják meg és alig várják, hogy minél több helyen viszontlássák. 

Nincs ez másképp a Call of Duty esetében sem, a Warzone 2-játékosok John Wick skincsomagot követelnek, szeretnék, ha a következő crossoverben a bérgyilkos szerepelne. Ez nem áll messze a franchise-tól korábban is számos együttműködés volt filmekkel, legutóbb például a Tini Nindzsa Teknőcökkel.

Egy felhasználó az egyik legnagyobb közösségi fórumon közzétett egy nagyon menő és látványos posztot, amelyen Reeves szerepel CoD-os közegben. Azt fűzte a képhez, hogy „ez minden, amit szeretnénk”, amellyel sokan egyet értettek a kommentek között. Egy személy azzal viccelődött, hogy az így létrejövő skin "lélegzetelállító lenne", egy másik pedig azon a véleményen volt, hogy jobb lenne, mint a Warzone 2-ben eddig kiadott csomagok "99%-a". Az ötletet természetesen csak támogatni tudjuk, mindenképpen felrázná a játékot. Ráadásul Reeves megjelenése sem lenne újdonság a videójátékokban, elég csak a Cyberpunk 2077-re gondolni például, ahol ugyan nem John Wickként szerepelt, de népszerű volt a karaktere. Persze azokat a véleményeket is megtudjuk érteni, akik szerint inkább a technikai dolgokkal kellene a fejlesztőknek foglalkozni, mert sok a javítandó terület. A problémák a skinek pedig nem oldják meg.

All we want, please.
by u/Dlan_JKGL in CODWarzone

AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!