Egyre biztosabb, hogy Ryan Gosling is csatlakozik az MCU-hoz?

Egyre biztosabb, hogy Ryan Gosling is csatlakozik az MCU-hoz?

A franchise első emberével találkozott a színész, és úgy tűnik megvan a hozzáillő karakter is.

A Barbie sztárja, Ryan Gosling egyike azoknak, akit a közelgő Fantasztikus Négyes reboot kapcsán esélyesnek tartottak Doctor Doom szerepére. Valószínűleg azonban már nincs versenyben, ugyanis ismét felröppent a pletyka, hogy egy másik karakter miatt ültek le vele egy asztalhoz.

Ezeket olvastad már?

A színész állítólag találkozott Kevin Feige-gel, hogy csatlakozzon a Marvel Moziverzumhoz. Azt nem tudni, hogy ez egy hivatalos tárgyalás volt-e a két fél között, de állítólag több karakterről is szó esett a beszélgetés során. Daniel Richtman, hollywoodi bennfentes arról számolt be, hogy az egyik szerep, amiről Gosling és Feige egyeztetett, az Nova. Ez egyelőre nyilván csak pletyka, de Gosling például nemrég kiszállt a Universal és a Blumhouse közös produkciójából, a Wolf Manből, amelyhez több, mint három éve kötődött. Ez persze lehet teljes véletlen is, de lehet, hogy azért lépett ki a projektből, mert a Marvel hívta?

A korábbi interjúiban sosem tűnt túl izgatottnak, ha egy szuperhős szerepről vagy az MCU-hoz való csatlakozásról volt szó, bár néhány alkalommal megemlítette Ghost Ridert (Szellemlovas), akinek szívesen belebújna a bőrébe. Aztán az egyik legutóbbi sajtótájékoztatóján egy kicsit nyitottabbnak tűnt az ötletre.

„Azt hiszem, érezték a kenergiámat. Biztos előbb érezték, mint én. Remélem, hogy át tudják ezt alakítani az MCU-nak megfelelően. Szerintem az király lenne.” – mondta a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték rendezőiről.

Nova eredetileg egy saját sorozatot kapott volna a Disney+-on, de ezt az ötletet végül elvetették, ehelyett Richard Rider (hacsak nem Sam Alexander mellett döntenek) úgy néz ki inkább az MCU-ban debütál a nagyvásznon. A karakter bemutatkozására pedig még Feige is rátett egy lapáttal 2021-ben:

„Az időzítés relatív, nem igaz?

Azt hiszem, már nyolc évvel a film megjelenése előtt is beszéltem például Doctor Strange-ről. Szóval ez relatív, hogy mikor kiben van potenciál. De nyilvánvaló, hogy nem zárkózunk el a történetmesélés kapcsán más karakterektől sem, mint például amilyen a Nova Corps és maga Nova.”

Kövess Minket!



Gamer szótár