A Star Wars sztárja lehet az új Denzel Washington az Éli könyve előzménysorozatban

A Star Wars sztárja lehet az új Denzel Washington az Éli könyve előzménysorozatban

A Star Wars-trilógia főszereplőjén túl az eredeti alkotók is visszatérhetnek, ha sikerül pénzt szerezni a projekthez.

Előbb vagy utóbb minden kap egy folytatást, vagy még jobb, egy előzményt. Az Oroszlánkirályból például filmes univerzumot építenek, aminek az első filmje Mufasa gyerekkoráról fog szólni – ennyire nincs egy eredeti ötlet sem a Disney-nél. De például az is kiderült a napokban, hogy az Éli könyve, amihez aztán végképp senki sem kért előzményt, szintén kapni fog egyet csak azért is. Méghozzá nem is akármilyet, mert a készítők rögtön a filmet 30 évvel megelőző nukleáris katasztrófa idejéig tekernék vissza az órát.

Akinek véletlenül kimaradt volna, az Éli könyve (The Book of Eli) egy 2010-es posztapokaliptikus dráma Denzel Washington és Mila Kunis főszereplésével. A sztori pedig egy könyv körül forog, amivel megválthatják a katasztrófa sújtotta Amerikát és a még megmaradt emberiséget. A filmnek ugyan voltak hibái, de a hangulata és a karakterei miatt sokan szerették, szóval legalább anyagi szempontból van abban némi fantázia, hogy újra elővegyék az alapanyagot. Folytatást viszont – nem spoilerezzük el, de – túl sok értelme nem lett volna hozzá csinálni.

Ezeket olvastad már?

Ezért most az a terv, hogy egy előzménysorozat formájában térjen vissza az Éli könyve világa, méghozzá az új Star Wars-trilógia egyik sztárjának a főszereplésével. Ebben a változatban ugyanis Denzel Washington helyett John Boyega játszaná a fiatal Élit. Rajta kívül sikerült még megszerezni a projekthez Gary Whittát is, az eredeti írót, a rendezőpáros Hughes-testvérek pedig producerként vannak jelen. Azonban egyelőre még nem garantált, hogy bármi is lesz ebből a sorozatból, mert nem találtak még hozzá vevőt.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN