Telefonnal a kézben bandukolva játszhatod a világ legjobb sétaszimulátorát

Telefonnal a kézben bandukolva játszhatod a világ legjobb sétaszimulátorát

Hideo Kojima frenetikus alkotását, a Death Strandinget hamarosan már okostelefonon is lehet tolni.

Nemrég mutatta be az Apple a legújabb, bitangerős készülékét, az iPhone 15 Pro-t. Ez a termék már könnyedén megbirkózik a tripla A-s címekkel is. Most kiderült, hogy a nagy érdeklődéssel övezett játék, a Death Stranding január 30-tól jelenik meg a telefonra.

December 20-án jelent meg a Resident Evil 4 az iOS App Store-ban, amely ezek után  iPad-en, iPhone-on és Mac-en is játszhatóvá vált. Viszonylag jó kritikákat kapott a szoftver, az Apple-felhasználók jó véleménnyel voltak az egyik legjobb Resident Evil játék némileg lebutított változatáról. Miközben egyesek még mindig az Assassin's Creed Mirage iOS verziójára várnak, addig simán ki lehet majd próbálni a Death Strandinget.

Az egyesek által "futár" vagy "sétaszimulátornak" nevezett Death Stranding a nem a hétköznapi alkotásairól ismert Hideo Kojima egyik legkülönlegesebb alkotása. A történet a jövőben játszódik: egy Halálhullám nevű titokzatos esemény megnyitotta az élők és holtak világa közötti kaput, amelyen groteszk túlvilági lények léptek át, hogy megszállják a letűnt társadalom által beárnyékolt bukott világot. Sam Bridges bőrébe bújva az a feladatunk, hogy reményt adjunk az emberiségnek azzal, hogy összekapcsoljuk a szétzúzott Amerika utolsó túlélőit. Lépésről lepésre kell újraegyesíteni a széthullott világot. Oké, útközben le kell szállítani bizonyos cuccokat, de ennél sokkal mélyebb a dolog – és a történet szempontjából egy hatalmas és magával ragadó játékról van szó.

Az iPhone 15 Pro-ra a Director's Cut változat fut be a hónap végén, méghozzá 39,99 dolláros (~14 ezer forint) árcédulával. Digitálisan előrendelés esetén pedig mindössze 19,99 dollárért (~7 ezer forint) juthatsz hozzá.

Kövess Minket!