Akciófigyelő: Ezúttal a masinák megszállottjainak kedveskedik ajándékkal az Epic Games

Akciófigyelő: Ezúttal a masinák megszállottjainak kedveskedik ajándékkal az Epic Games

Ismét érdemes ellátogatni az Epic Games Store-ra.

Vannak azok a videójátékok, amelyek elég erőteljesen egy bizonyos zsáner rajongóinak okoznak remek pillanatokat. Jó példa erre a 4X-es stratégia, a pixelgrafikus roguelike, de ide lehetne sorolni a szinte végtelen mélységet kínáló menedzserjátékokat is. Ezúttal egy olyan fejtörőkkel teli indie vár rád az Epic Games Store jóvoltából, amely a Steamen jelenleg 24,5 euróba kerül, miközben az értékelések alapján a pozitív kategória tetejét ostromolja. Ez nem garancia arra, hogy téged is lenyűgöz majd, de érdemes egy próbát tenned a teljesen ingyenesen beszerezhető Infinifactoryvel!

Ezeket olvastad már?

Infinifactory

Igaz, hogy 2015-ben jelent meg a puzzle elemekből összerakott program, de pont ebben az esetben nem számít igazán a grafika. A játékmenet az, ami elviszi a hátán a Zachtronics (SpaceChem, Infiniminer) alkotását. Ebben a tekintetben meg nem igazán lehet kifogással élni. A 3D-s környezetben működő gyárak tényleg kellően összetettek ahhoz, hogy hosszú órákra el lehessen merülni a megoldások keresgélésében. A több tucat fejtörővel szolgáló kampány után korlátok nélkül adhatod át magad a masináknak, amelyek duruzsolása lehet napokkal később is ott zeng majd a füledben. Egy igazi szürkeállományt megmozgató, kihívásokkal teli videójátékról van szó, amely bár nem lesz mindenki kedvence, de azért add hozzá a gyűjteményedhez. Az a biztos...

Az ingyenes Infinifactory videójátékot február 1-jén, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN