Daisy Ridley elárulta ki győzte meg, hogy visszatérjen a Star Wars világába

Daisy Ridley elárulta ki győzte meg, hogy visszatérjen a Star Wars világába

A színésznő izgalmában elárulta, hogy nagyon várja már a Star Wars forgatását, illetve a rendezőről is megosztotta gondolatait.

A Disney megjelenésével a sötét felhők is szép lassan összegyűltek a Star Wars rajongók feje felett, a legutóbbi filmek ugyanis jócskán megosztották a közösséget, sokan pedig már egyáltalán nem biztosak abban, hogy újra magára találhat a franchise, amíg a stúdió birtokolja a jogokat. Mindenesetre ennek ellenére is készülnek még újabb alkotások a messzi-messzi galaxisból merítve, és az egyik ilyen projektet a már bemutatott Rey Skywalkerre, pontosabban Daisy Ridleyre szeretnék építeni.

Ezeket olvastad már?

A színésznő elképesztő izgalommal várja már, hogy ismét belebújjon a karakter bőrébe, ennek apropóján pedig egy interjúban hangot is adott ennek. A 31 éves, londoni születésű színésznő először a 2015-ös Az ébredő Erőben, valamint annak folytatásaiban, a 2017-es Az utolsó Jedikben és a 2019-es Skywalker korában is magára ölthette a szerepet. A tervek szerint pedig ismét lehetősége lesz fénykardot ragadni az új Star Wars-filmben, amelynek a forgatókönyvét a Peaky Blinders alkotója, Steven Knight írja meg, Sharmeen Obaid-Chinoy pedig a rendezői széket foglalhatja el. A pletykák szerint a film címe Star Wars: A New Beginning vagy Star Wars: New Jedi Order lesz, és a forgatás még idén elkezdődik.

A Variety-nek nyilatkozva Ridley elmondta, hogy még nem tudja, milyen hatással lesz Obaid-Chinoy a franchise-ra, mint első női rendező.

„A rövid válasz az, hogy nem tudom. Én viszont izgatottan várom a munkát, de nem azért, mert Sharmeen nő. A dokumentumfilmjei elképesztőek. A történethez fűzött ötletei egyszerűen k*b*sz*tt jók.

Nem spoilerezem, de elmondta nekem a teljes sztorit. Ha nem lett volna zseniális, azt mondtam volna, hogy 'Oké, hívj fel úgy öt év múlva'. De megérte meghallgatnom.”

Ridley emellett nem aggódik amiatt, hogy a korábbi főszereplők közül (Adam Driver, John Boyega és Oscar Isaac) egyik sem tér vissza és nélkülük kell helytállnia egy új Star Wars-filmben.

"Nem tudom, hogy mi micsoda, vagy ki kicsoda [az új filmben]. Annyi minden történt velem [a Skywalker-saga óta]. Most már felnőttnek érzem magam. Amikor elkezdtem, kicsivel több, mint 20 éves voltam. Én voltam a legfiatalabb a forgatáson. Az első két Star Wars-filmet végig kellett néznem, hogy méltónak érezzem magam arra, hogy ott legyek. Most már a harmincas éveimben járok. Egészen más érzés az egész. Más filmesekkel is együtt dolgozhattam már, és remélhetőleg jobbá váltam ez idő alatt.”

Kövess Minket!



Gamer szótár