Ekkor érkezik PC-re a Horizon Forbidden West

Ekkor érkezik PC-re a Horizon Forbidden West

Több évvel a PlayStationös megjelenése után, most végre PC-n is elérhető lesz a legendás játék.

A Horizon franchise legújabb része – a Horizon Forbidden West – még 2022. február 18-án jelent meg PlayStation 5-re, és mind a kritikusokat, mind a játékosokat sikerült levennie a lábukról – előbbit mi sem bizonyíthatja jobban, minthogy számos jelölést kapott, melyek közül a Golden Joystick Award legjobb történetmesélésért járó díját el is vitte.

A PC-sek már tűkön ülve várják, hogy végre ők is belevethessék magukat a kalandba, melyet a CES 2024 során bemutatott kedvcsináló csak tovább fokozott – ez a brutális látványvilágra volt kihegyezve. Ma végre hivatalosan is bejelentették, hogy már nem kell sokat várni, ugyanis március 21-én számukra is elérhetővé válik a játék.

Ezzel párhuzamosan a PlayStation közzétett egy blogbejegyzést, melyben részletezik a PC-s verzióhoz érkező újdonságokat. A Horizon Forbidden West Complete Edition kezdetben feloldatlan képkockasebességgel, testreszabható grafikus beállításokkal és teljesítménynövelő technológiák széles skálájával fog rendelkezni, beleértve az NVIDIA DLSS 3 felskálázást és keretgenerálást. Ezenfelül DirectStorage-ot is tartalmaz a gyors betöltés érdekében, valamint támogatni fogja az ultraszéles látószöget. Természetesen PS5 kontroller is csatlakoztatható lesz hozzá, és elérhetőek lesznek a DualSense funkciók.

Most már előrendelhető Epic Gamesen vagy Steamen, ez pedig különféle bónuszokat biztosít a számotokra – többek között különleges ruhákat, speciális fegyvert és egy játékon belüli erőforrás csomagot .

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár