VIDEÓBAN meséljük el, hogy mennyire király az új Prince of Persia

VIDEÓBAN meséljük el, hogy mennyire király az új Prince of Persia

Bizonyos tekintetben az egyik legjobb része a franchise-nak, bizonyos tekintetben pedig csalódást okoz a rajongóknak.

Alighanem sokan nagyon vártak már egy új Prince of Persia játékra, viszont a Ubisoft egy dolgot nem nagyon szeretne megvalósítani a maradéktalan boldogság elérése érdekében: a The Sands of Time remaket. Ehelyett inkább úgy voltak vele, hogy jöjjön egy platformer verzió, amellyel mondhatni visszatérnek a gyökerekhez, azonban ez a csillivilli Metroidvania, némi soulslike stílussal megfűszerezve egyesekben inkább keserűséget ébresztett, mintsem örömet. Mindezek ellenére, és hogy tulajdonképpen nem is a herceget irányíthatjuk a játékban, egy pazar alkotás született, ráadásul tényleg nagyon úgy tűnik, hogy sokak szemében a széria méltó módon tért vissza a köztudatba.

Ezeket olvastad már?

A The Lost Crown (Elveszett korona) pörgős, látványos és sok érdekességet kínál a bátor kalandozók számára. Dacára a 2D-s platformer mivoltának, olyan szövevényesen lettek kialakítva a pályák, hogy akár még el is tévedhetünk, ezért az egyik újdonság, a memóriatöredék, nagyon hasznos funkció lesz, hiszen segítségükkel megjelölhetjük azokat a helyszíneket, ahova mindenképpen vissza szeretnénk térni, és így könnyűszerrel ezt meg is tehetjük majd. Azt sem árt tudni, hogy a Prince of Persia: The Lost Crown a franchise történetének leghosszabb játéka, amely 15-20 órányi történetet és további 10 órányi mellékes tartalmat kínál.

Emellett izgalmas bossfightokat, kihívást jelentő fejtörőket és ügyességi játékokat tartogat a kaland, illetve a felfedezéseink révén szép lassan kirajzolódik egy magával ragadó történet is a szemünk előtt. Nem is könnyű szavakba önteni, hogy mi mindent kínál az új felvonás, ezért talán a képek beszédesebbek helyettünk, szóval ne hagyjátok ki a videótesztünket sem, amelyből még több részlet kiderül a játékról:

Kövess Minket!



Gamer szótár