LoL: Úgy tűnik, hogy a hotfix sem oldotta meg a problémát

LoL: Úgy tűnik, hogy a hotfix sem oldotta meg a problémát

Kénytelen volt gyengíteni rajta a Riot Games, de ez nem igazán zavarja a játékosokat.

A Riot Games már évek óta olyan küldetéseket folytat, amely végén ott van a hőn áhított jutalom, azaz a jungle meta felpezsdítése sosem látott karakterekkel. A próbálkozások többsége kudarccal zárult (Darius, Zyra, Garen stb.), azonban találni olyan példákat is, amikor kifejezetten jól megtalálták az egyensúlyt a karakter tulajdonságai, valamint a szörnypusztításhoz és gankeléshez szükséges képesség terén. Ennek eredménye lett az, hogy néhány héten keresztül elszaporodtak a dzsungeles Morganák, most meg itt van Brand, aki szintén remekül érzi magát az erdőben.

Ezeket olvastad már?

Kellett a hotfix, de kevés

A League of Legendsben akkor tekinthető problémásnak egy hős, ha 52-53% feletti győzelmi arányt stabilan hoz a Solo-Duo világában. Brand egyik pillanatról a másikra már az 57%-ot súrolta, ezért gyorsan gyengítettek rajta néhányat, azonban ez még mindig kevésnek tűnik. Az OP.gg adatai alapján az Emerald feletti rangsorolt mérkőzéseken 54,72%-ban nyer az a csapat, amelyikben a nagyon tüzes karakter tölti be a jungler szerepkörét. Ehhez még társul 10% feletti választási, valamint tiltási arány is, vagyis nem egy népszerűtlen pickről van szó. Egyszerűen túl sok sebzést tud kiosztani Brand a képességeinek és az új tárgyrendszernek köszönhetően. A roták pörgősek, a tűzlabdák pattognak a csapatharcokban, az ellenfél meg foghatja a fejét, hogy miért nem tiltotta ki a mágust. 

Őrületesen összetett kombókat nem kell begyakorolni Branddel, így a kezdőbbeknek is ajánlott kipróbálni azt, hogy mire képes élesben. A Liandry-Rylai-Zhonya kombót érdemes már előre beállítani, ugyanis ezekkel a tárgyakkal megkapod a sebzést, a tankosságot, valamint a lassítást, ami segít a támadásban és védekezésben. Brand sosem volt még talán ilyen jó formában, kíváncsian lehet várni a 14.3-as patch leírását, ugyanis szinte biztosra vehető, hogy valamilyen módon újra gyengítik majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.