Szerezz egyedi járműveket a 2024-es World of Tanks-aukción!

Szerezz egyedi járműveket a 2024-es World of Tanks-aukción!

Január 24. és 28. között lehetőséged nyílik a licitálásra, amellyel kivételesen ritka, magas szintű járműveket nyerhetsz aranyért vagy kreditekért egy különleges aukción.

Mindegyik tétel annyira egyedi lesz, hogy a világért sem érdemes elmulasztanod. Felbukkanhatnak olyan vadonatúj járművek, amelyek újdonságukkal és az izgalmas játékélmény ígéretével babonáznak meg. Egyes harckocsik feltűnő megjelenésükkel, illetve egyediségükkel tűnhetnek ki, kifejezetten gyűjteménybe illő darabokként. A további részletekért nézd meg az alábbi videót!

Az aukció 2024

Január 24. és 28. között

A liciteket 10:00 (CET) és 23:00 (CET) között fogadjuk

Az aukció szabályai

  1. Dinamikus, nyílt aukcióban vehetsz részt: A nyílt formátumban minden tételre bármikor licitálhatsz az aktív időszakán belül. Láthatod az elérhető tárgyak számát, a minimális licitet és az új licitekre nyitva álló határidőt. Láthatod emellett a már megtett licitek számát és a versenyképes (medián) licitet (miután a licitek száma meghaladta az elérhető tárgyak számát).

  2. Arannyal vagy kreditekkel licitálhatsz: Minden tételre kizárólag egy előre meghatározott játékon belüli fizetőeszközzel licitálhatsz: arannyal vagy kreditekkel. Amennyiben egy tétel árát aranyban határozták meg, nem licitálhatsz rá kreditekkel, és ez fordítva is igaz.

  3. Kényelmesen licitálhatsz a választott összeggel: Az aranyban vagy kreditekben meghatározott összeget automatikusan levonjuk a fiókod számlájáról.

  4. A licitjeidet valós időben kezelheted: A licitedet megváltoztathatod vagy visszavonhatod, amíg a tétel aktív. Amint a tételt lezárják, a licitet sem megváltoztatni, sem visszavonni nem tudod többé, és ezt követően új liciteket sem fogadunk. A licit visszavonásával biztosítod, hogy a ráköltött kreditet vagy aranyat visszatérítjük a fiókod számlájára.

  5. Szoríthatsz a győzelemért: A nyertes játékosok száma az elérhető tárgyak számától függ. Ha több játékos is a legalacsonyabb összegű nyertes licitet ajánlotta, és több ilyen játékos van, mint ahány kiosztható tárgy, az elsőbbség a hamarabb licitálókat illeti.

  6. Hihetetlenül gyors jutalmak és visszatérítések: A licitálás határidejének lejártát követően az aukció nyertes résztvevői néhány órán belül megkapják egyedi járműveiket. A többi résztvevő visszakapja a megtett licitje teljes összegét.

Ha az aukció 1000 résztvevője teszi meg az azonos, legalacsonyabb nyertes licitet, de csak 500 kiosztható tárgy van, a legkorábbi 500 licit nyerAz aukción nyert tárgyak nem visszatéríthetők.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.